В связи с военным положением часть мероприятий не состоится. Следите за информацией на страницах событий.

Фестиваль «Перлини Слобожанщини: Пархомівка – світові шедеври» (12:00)

Продажа остановлена
прошедшее событие

О событии

30 квітня на території дендропарку та в Пархомівці проходитиме Фестиваль «Перлини Слобожанщини: Пархомівка – світові шедеври»

В рамках фестивалю на території дендропарку розташуються осередки культурних традицій та інтелектуальної спадщини Слобожанщини початку ХХ сторіччя. Прогулюючись парком, ви зможете зустріти гурток літературних читань відомих сучасних авторів в стилізації під початок сторіччя, зустрітися з юрбою молоді в костюмах тогочасної доби, послухати саксофоніста, бандуристів та джаз-бенд, також буде можливість побачити процес народження фото шедеврів у студентів фотошколи під керівництвом досвідчених фотографів. На локаціях дендропарку буде працювати майстер клас по малюванню аквареллю та виставка робіт художників.

Біля входу в дендропарк буде можливість почастувати смачну і недорогу їжу, спробувати плов приготований інвалідами та учасниками АТО, подивитись виступ дитячих колективів, та відвідати широкий спектр народних промислів, спробувавши власноруч виготовити елементи та сувеніри під керівництвом досвідчених майстрів народної творості.

Від входу в дендропарк курсуватимуть маршрутні передплачені автобуси, які при присутності на зап’ясті відповідного браслету будуть з 9:20 до 12:00 кожні 40 хвилин, а з 12:00 до 18:00 кожні 20 хвилин відвозити бажаючих до входу в Пархомівський сільський музей  для ознайомлення з шедеврами та експонатами виставленими на локації Пархомівка.

Після ознайомлення з експозицією Пархомівського музею можна подивитись виставку акварелі архітектора Бекетова в приміщенні Пархомівської сільради, подивитись фотовиставку в спортзалі будинку культури, переглянути фільм з колекції Японського кінематографа, та переглянути виставку сучасного українського плакату, інсталяцію поатківців-дизайнерів та вибрати та проголосувати за найкращу на ваш погляд фотографію з виставлених на показ фото в приміщенні сільмагу на другому поверсі.

Пропонуємо підкріпитись передплаченим обідом біля Будинку Культури по браслетам та повернутись від музею нашою маршруткою до основної локації в дендропарк.

Після офіційного відкриття фестивалю о 13:00 та виступу з основної сцени організаторів, спонсорів та офіційних осіб Ви зможете побачити флешмоб по випусканню голубів як символ миру в Україні, споглянути висадку сакур на території дендропарку.

з 16:00 до 17:30 між сценою і входом в дендропарк будуть організовані показові виступи та шабельні бої з перервою на обов’язкові коментарі від учасників поєдинків.

Закриттям фестивалю стане файєр шоу та танці з вогнем.

Автобуси відправляються зі станції "23 серпня" на парковцыі супермаркету "Білла" о 12.00 і прибувають на основну локацію фестивалю "дендропарк" о 14.00

Купить билет на мероприятие можно не отходя от компьютера!

Электронный билет позволяет купить билет с максимальным комфортом. Здесь нет очереди в кассу и вы можете купить билет за 1 минуту прямо сейчас. Для этого нужно:

  • Выбрать место на схеме зала или выбрать количество входных билетов в фан зону;
  • Нажать кнопку "Оформить заказ";
  • Указать имя, адрес электронной почты, номер телефона;
  • Выбрать способ оплаты и доставки;
  • Внести данные банковской карты и завершить заказ.

Сумма за билеты спишется автоматически, а билет придет на почту через 1-2 минуты. Ваша задача распечатать билет или показать с экрана телефона перед входом в зал.

В 2024 году много интересных концертов, спектаклей и шоу, чтобы не пропустить что-то очень важное предлагаем ознакомиться с афишей города Харьков.

Фестиваль «Перлини Слобожанщини: Пархомівка – світові шедеври» (12:00) состоится 30 апреля 2017, 12:00, воскресенье в Посадка в автобусы на фестиваль - станция метро 23 августа на парковке супермаркета «Билла». С помощью сервиса internet-bilet.ua, Вы сможете с легкостью забронировать, заказать и купить билеты на интересующий Вас концерт, спектакль, оперу, балет, мастер-классы, спортивные и детские мероприятия, оплатив их самым удобным для Вас способом: через интернет банковской картой VISA/MasterCard, наличными или курьером, если сделаете заказ билета c доставкой.