В связи с военным положением часть мероприятий не состоится. Следите за информацией на страницах событий.

Мария Бурмака

Продажа остановлена
прошедшее событие

О событии

Народна артистка України Марія Бурмака дасть перший концерт в Харкові

Українська співачка, народна артистка України, Марія Бурмака представить унікальну програму у своєму рідному місті Харкові. Разом із учасниками гурту “Gypsy Lyre” співачка виступить із музичною програмою "Нове та улюблене". В цей вечір прозвучать старі та зовсім нові композиції артистки.

“Харків - моє рідне і найулюбленіше місто, - розповідає Марія Бурмака. –  В ньому я ходила в музичну школу, співала в студентських концертах і написала перші пісні. Мої сольні виступи були по всій Україні і багатьох країнах світу, але в рідному місті - це буде вперше. Я дуже хвилююсь, але вірю, що мій Харків любить мене так само, як і я його. Чекаю всіх на концерті. Моє рідне місто, ти завжди у серці”.

В цьому концерті будуть не лише пісні, це будуть історії... про любов, про життя, про розчарування та надії. Але всі вони прозвучать по-іншому. Завдяки спільному проекту з відомою інструментальною групою "Gypsy Lyre" виходить зовсім нове звучання. Несподіване, наповнене енергією і драйвом.

“Чорні черешні”, “Той, той”, “Розлюби”, “Не забувається”, “Пробач”, “Не тому”, “Танцюй”, “Не бійся жити”, “Сонцем, небом, дощем” та багато інших будуть в цьому концерті.

Марія Бурмака - співачка, народна артистка України. Написала понад 150 пісень, багато з яких стали саундтреками історичних подій української історії. Випустила 11 авторських альбомів, серед яких альбом дитячих пісень «Дитячий альбом. Марія Бурмака та друзі».

Наприкінці 2014 року увійшла до ТОП-100 найвпливовіших жінок України за версією журналу «Фокус». Взимку 2015 року співачка зіграла благодійні концерти у Великобританії. Навесні того ж року відбулись благодійні концерти Марії Бурмаки у США та Канаді.

2015 рік ознаменувався в житті співачки прем’єрами пісень “Танцюй”, “Золотиста осінь” (пам’яті Миколи Мозгового), “Фрізбі”, а також кліпом на композицію “Ти”. У травні 2016 року співачка презентувала романтичний кліп на пісню “Якби ми”.

А вже у вересні того ж року у концерт-холі Caribbean club вона разом із гуртом Gypsy Lyre презентувала музичну програму “Нове та улюблене”. Концерт пройшов із повним аншлагом. Окрім оновленої програми Марія також заспівала дуетом з Олександром Пономарьовим, Арсеном Мірзояном, Іванкою Червінською та Тонею Матвієнко.

Купить билет на мероприятие можно не отходя от компьютера!

Электронный билет позволяет купить билет с максимальным комфортом. Здесь нет очереди в кассу и вы можете купить билет за 1 минуту прямо сейчас. Для этого нужно:

  • Выбрать место на схеме зала или выбрать количество входных билетов в фан зону;
  • Нажать кнопку "Оформить заказ";
  • Указать имя, адрес электронной почты, номер телефона;
  • Выбрать способ оплаты и доставки;
  • Внести данные банковской карты и завершить заказ.

Сумма за билеты спишется автоматически, а билет придет на почту через 1-2 минуты. Ваша задача распечатать билет или показать с экрана телефона перед входом в зал.

В 2024 году много интересных концертов, спектаклей и шоу, чтобы не пропустить что-то очень важное предлагаем ознакомиться с афишей города Харьков.

Мария Бурмака состоится 6 марта 2017, 19:00, понедельник в Харьковский театр им. Т.Г. Шевченко. С помощью сервиса internet-bilet.ua, Вы сможете с легкостью забронировать, заказать и купить билеты на интересующий Вас концерт, спектакль, оперу, балет, мастер-классы, спортивные и детские мероприятия, оплатив их самым удобным для Вас способом: через интернет банковской картой VISA/MasterCard, наличными или курьером, если сделаете заказ билета c доставкой.