У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Чемпионат по воздушной акробатике AERIALIST 2015

Продаж припинено
минула подія

Про подію

1-й всеукраїнський чемпіонат з повітряної акробатики у місті Харкові.
 
Повітряна акробатика з кожним днем набирає обертів у всьому світі, проводяться чемпіонати, визначають найсильнішого!
В Україні розвиток повітряної акробатики на початковому рівні. Існують школи та студії та оцінити рівень та професіоналізм цих закладів нема можливості. Це красивий, видовищний та небезпечний вид спорту. Ми вважаємо перпективним його розвиток в Україні, а саме у Харкові.
Харків буде першим містом, у якому пройде чемпіонат такого рівня. У нас є база, досвідчені тренери, люди, бажаючі розвиватися у цьому напрямку. 
Потенційні учасники - це учні, що займаються pole dance спортом, теперешні та колишні спортсмени з акробатики, спортивной та художньої гімнастики, танцюристи. 
Метою чемпіонату є популяризація цього спортівного напрямку у Харкові та по всій Україні, виявлення найсільнішого, хто буде представляти Україну на міжнародних змаганнях, пропаганда здорового способу життя.
Чемпіонат буде проходити 10 жовтня 2015 року за участю талановитих харків'ян, жителів Харківської та інших областей України віком від 6 років та старше за наступними напрямками:
  • повітряне кільце
  • повітряні полотна
  • ремені
  • трапеція
  • дуети
  • діти, юніори, дорослі, категорії любителі та профессіонали. 

Также зрителей ждут показательные выступления сильнейших спортсменов pole sport & pole dance от федерации спорта на пилоне, выступление шоу-балета и мастеров циркового искусства. 

Придбати квиток на Чемпионат по воздушной акробатике AERIALIST 2015 можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

Чемпионат по воздушной акробатике AERIALIST 2015 відбудеться 10 жовтня 2015, 14:00, субота в ТЕАТРАЛЬНО-КОНЦЕРТНИЙ ЦЕНТР. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.