У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

С.К.А.Й. + ALLOISE

22 вересня 2015, 19:00, вівторок
Продаж призупинено
минула подія

Про подію

 

 
С.К.А.Й. и ALLOISE отправляются в совместный тур
Яркие представители современной украинской музыки С.К.А.Й. и ALLOISE дарят своим поклонникам серию концертов по 7 городам Украины. В рамках осеннего тура сплит-концерты состоятся в Одессе, Хмельницком, Львове, Харькове, Днепропетровске, Полтаве и Киеве.
С.К.А.Й. –  романтики украинской рок-сцены. Музыканты держат руку на пульсе мирового рока и превозносят в каждую из своих композиций частичку фирменного саунда, дополняя его украинским драйвом и неподдельными чувствами. Музыка ALLOISE  - очаровательная смесь главных европейских денс-ритмов и класических блюзовых мотивов. Артистка – один из лучших примеров качественного соула и RnB, рожденного на территории независимой Украины.
Творческая коллаборация артистов началась с дуэтной композиции «Знайду». Трек  стал первым шагом на пути к совместным выступлениям С.К.А.Й. и ALLOISE, которые уже этой осенью «встряхнут» Украину.
«Мені надзвичайно приємно анонсувати наш спільний тур з чудовою українською співачкою ALLOISE Спочатку ми планували співпрацю лише в рамках запису дуетної пісні «Знайду», в якій ALLOISE вперше заспівала українською мовою. Пізніше, виникла ідея спільного концерту у Києві, яка переросла у обговорення всеукраїнського туру. Мені подобається ALLOISE. Вона неймовірно харизматична, епатажна і дуже талановита артистка. Я неодноразово був на її концертах. І ловив себе на думці, що мені подобається, як звучить команда, як працюють музиканти, вони реально круті. ALLOISE - це якісна й сучасна європейська музика, зроблена в Україні. Саме контрастне поєднання двох різних стилів і бажання експериментувати наштовхнуло нас на створення пісні та декількох спільних концертів містами України. Будемо раді вас бачити і співати разом на наших концертах! До зустрічі! - прокоментировал фронтмен группы С.К.А.Й. Олег Собчук.
«Группа С.К.А.Й. своим творчеством мне симпатична уже долгие годы. Я люблю лирическую музыку, люблю красивый мужской вокал. Приятным сюрпризом было то, что наша творческая симпатия оказалась взаимной. Олег написал песню, и мы исполнили ее вместе. Несмотря на то, что в детстве я много пела на украинском, дома и в народном хоре, в своем взрослом творчестве я предпочитаю сочинять и исполнять на английском языке. Теперь, впервые, если не считать записанную мной веснянку "Вербовая Дощечка" в 2014-м году, в целях выпустить маленькую музыкальную лечебную таблетку для возрождающейся украинской нации, я была вдохновлена драйвом и талантом группы С.К.А.Й., настолько, что захотела спеть на родном языке. Была в восторге от сотрудничества и от самого коллектива. Предвкушаю совместный тур - верю, он принесет много радости, как зрителям-слушателям, так и нам самим» - делится ALLOISE

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

С.К.А.Й. + ALLOISE відбудеться 22 вересня 2015, 19:00, вівторок в Клуб Місто. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.