У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Баядерка (балет)

9 березня 2022, 18:30, середа
онлайн продаж припинено
запитуйте квитки в касах міста і театру
минула подія

Про подію

ПОДІЯ ПЕРЕНЕСЕНА З 19 ЛЮТОГО 2022 18:30 НА 9 БЕРЕЗНЯ 2022 18:30
Всі придбані квитки дійсні на нову дату
Композитор- Людвиг Мінкус
 
Лібрето - Маріус Петіпа, Сергій Худеков
 
«Баядерка» Л. Мінкуса – один з найдосконаліших ліричних творів видатного балетмейстера М. Петіпа. Ініціювавши створення цього балету та написавши разом із С. Худековим лібрето, М. Петіпа не вперше на сцені втілив містику та окультні науки таємничого Сходу. Але в балеті переважають не вони, а світ людських почуттів. Хоча навіть підступні вчинки героїв втілені в екзотичній красі індійських ритуалів та вишуканих балетних рухах.
 
«Баядерку» називають парадним балетом, адже сам сюжет стимулює до здійснення неймовірних постановочних рішень. Сценографію спектаклю створено в кращих традиціях східної культури: вона передає справжній колорит екзотичної краси природи, розкішних палаців та храмів з майже ювелірною деталізацією кожного елементу декорацій та костюмів. До того ж, хореографія, створена багато років тому М. Петіпа та оновлена його послідовниками та низкою видатних виконавців, поєднує в собі широкий спектр характерних епізодів з дивовижними стилізаціями східних танців та класичної хореографії, з віртуозними сольними варіаціями і ансамблями. 
 
Справжня перлина «Баядерки» – це «акт тіней» – масова хореографічна композиція за участі усього жіночого складу балету. Синхронне виконання примхливого та екстатичного танцю мешканок потойбічного світу справляє незабутнє враження.

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

Баядерка (балет) відбудеться 9 березня 2022, 18:30, середа в ХНАТОБ. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.