У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Пси

Всі квитки продані
минула подія

Про подію

ПОДІЯ ПЕРЕНЕСЕНА З 19 БЕРЕЗНЯ 2021 18:30 НА 18 БЕРЕЗНЯ 2021 18:30
Всі придбані квитки дійсні на нову дату
Квитки поверненню не підлягають
Георгій Велчовскій (Болгарія)

«Пси»

(притча в 1-му дії)

Вистава для дорослих і старшого шкільного віку

Твір вперше було поставлено в 2004 році в місті Варна (Болгарія). Всього на театральних сценах Європи йде 9 вистав за п'єсою «Пси». Постановка піднімає проблеми духовного розвитку людства. У центрі оповідання п'єси - бездомна молода собака Джуніор. Спостерігаючи за людьми, пес приходить до висновку, що вони в гонці за благами цивілізації втратили сенс життя і втратили чистоту душі. Люди стали злими і лицемірними по відношенню один до одного, розучилися любити. Джуніор мріє зустріти справжню людину, який буде про нього піклуватися і оцінить його відданість. У фіналі Джуніор, поївши отруєної їжі, вмирає, щоб знову повернутися на землю оновленим.

Режисер - Георгій Велчовскій (Болгарія)
Художник - Аркадій Чадов

Тривалість вистави - 1 година 30 хвилин

Вистава російською мовою.

Якщо на сайті немає квитків - зверніться в касу театру

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

Пси відбудеться 18 березня 2021, 18:30, четвер в Харківський театр для дітей та юнацтва (ХТДЮ). За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.