У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Фридерик Шопен. Симфонічне шоу

Всі квитки продані
минула подія

Про подію

ПОДІЯ ПЕРЕНЕСЕНА З 24 ЖОВТНЯ 2020 19:00 НА 10 ГРУДНЯ 2020 19:00
Всі придбані квитки дійсні на нову дату
У випадку переносу заходу з причини карантину, при новій даті, що вам не підходить, придбані квитки ви можете обміняти на квитки на будь-який інший захід Харківської філармонії (на суму вашого замовлення або з доплатою) протягом всього концертного сезону (по липень 2021 року включно).
 
Цього року музичний світ відзначає 210 річницю з дня народження Фридеріка Шопена.
Геній епохи Романтизму, якому було відведено усього 39 років життя, відійшовши у вічні світи, залишив по собі величезну кількість творів, написаних для фортепіано. Його ім'ям називають конкурси і фестивалі, на його честь створено музей і встановлено кілька пам'ятників. Піаністи усієї планети мають за честь виконувати безсмертні твори композитора у кращих залах світу, тим самим подовжуючи славу величного романтика. 
 
24 жовтня Харківська філармонія у партнерстві з благодійним фондом VERE MUSIC FUND представлятиме проєкт, присвячений Фридеріку Шопену. Симфонічний оркестр філармонії на чолі з  маестро Юрієм Янком виконає балетну сюїту «Шопеніана» в оркестровці О.Глазунова , а Перший концерт для фортепіано з оркестром Шопена прозвучить у виконанні талановитої піаністки Антуанетти Міщенко. Антуанетта народилася у 1992 році. Почала грати на фортепіано у 6 років. Вперше виступила на сцені у 7-річному віці.
 
З 2014 до 2017 року вона навчалася у Національній музичній академії імені Петра Чайковського у видатного українського піаніста та педагога, професора Валерія Козлова. Антуанетта Міщенко є лауреатом низки міжнародних конкурсів. Зокрема, VІІІ міжнародного конкурсу молодих піаністів пам’яті Володимира Горовиця (V премія) та 1st Piano Island Festival (III премія).
 
Антуанетта грає музику різних композиторів та різних епох, але справжню подвижницьку роботу вона веде щодо популяризації української музики. У її виконанні музика українських композиторів постійно звучить і в Україні, і за кордоном.
 
Вона є не тільки концертним виконавцем, але й волонтером та громадським активістом. Її ім’я вже увійшло в історію України, завдяки символічним мистецьким акціям та вуличним концертам класичної музики під час трагічних подій зими 2013-2014 року в Києві. 
Антуанетта Міщенко отримує грантову підтримку від фонду VERE MUSIC FUND.

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

Фридерик Шопен. Симфонічне шоу відбудеться 10 грудня 2020, 19:00, четвер в Харківська філармонія (Велика зала). За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.