У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Концерт Fresh Ukrainian/Український Фреш

8 жовтня 2020, 20:00, четвер
Продаж припинено
минула подія

Про подію

Концерт FreshUkrainian/Український Фреш
 
Продовжуємо цикл концертів від Першої Української Музично-Театральної Резиденції Схід ОПЕРА «FreshUkrainian/Український Фреш».
 
У гала-концерті, що відбудеться 8 жовтня 2020 року о 20:00 на Камерній сцені Схід ОПЕРА, звучатимуть найкращі нові твори переможців конкурсу молодих композиторів різних років – Юлії Філіпської, Дмитра Малого та Сергія Вілки. 
Також виконуватимуться музичні номери, що презентують камерні опери ДжанкарлоМенотті «Медіум» та Майкла Наймана «Чоловік, який сплутав дружину з капелюхом»;прем’єри вистав заплановані на кінець жовтня.  
 
Український Фреш – це зібрання BEST OF THE BEST! 
В гала-переліку новітні українські колискові від Дмитра Малого та Сергія Вілки, що вже стали хітами, сюїта з нової опери Юлії Філіпської «Синій птах. Повернення», декілька номерів, світові прем’єри яких звучали у попередніх  концертах циклу, а також анонси двох камерних опер - і все це  у виконанні зіркового Схід ОПЕРА Ensemble під керівництвом диригента Сергія Горкуші та солістів Схід ОПЕРА! 
 
Сучасна та свіжа музика – у гала-концерті «FreshUkrainian/Український Фреш»!
 
Концерт #4
FreshUkrainian/Український Фреш
 
 
В рамках проєкту в цілому на глядачів чекає низка подій, що включає відкриті лекції, майстер-класи, презентації, концерти, прем’єрні покази створених в Резиденції музичних камерних вистав. 
 
Проєкт реалізується за підтримки @Українського культурного фонду
 
#запідтримкиУКФ  #східоперахаб  #східопераєднає

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

Концерт Fresh Ukrainian/Український Фреш відбудеться 8 жовтня 2020, 20:00, четвер в ХНАТОБ. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.