У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Вистава "Мина Мазайло"

Продаж призупинено
минула подія

Про подію

Мала сцена, вхід з боку вул. Римарська, 12

Микола Куліш
 
Комедія, яка була заборонена понад півстоліття.
Вистава на 2 дії
Тривалість вистави: 2 години 30 хвилин
Постановка та режисура: Олександр Беляцький, засл. арт. України Анатолій Стародуб
 
Розкол у родині етнічного міського українця Мини Мазайла спровокован його наміром змінити своє немилозвучне (бо українське) прізвище на інше, більш привабливе (перш за все, запозиченим корінням). Наприклад, на Сіренєва. Дружина та дочка у вирішенні цього "сімейного питання" - на боці Міни, а син навпаки вперто пропонує додати до свого українського прізвища ще й прадідівську приставку - "Квач". Розкол міцнішає, коли до активної участі в родинній дискусії про зміну прізвища залучаються непримиренні між собою вороги тьотя Мотя з Курська та дядько Тарас з Києва.
 
Комедія "Мина Мазайло" - літературна пародія на урядову директиву 20-х років минулого століття про негайну масову українізацію населення республіки.
Микола Куліш розвінчує міщанство та шовінізм усіх мастей. П'єса не втратила своєї актуальності й тому проходить на сцені театру як комедія - «бойовик».

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

Вистава "Мина Мазайло" відбудеться 9 березня 2022, 18:00, середа в Харківський театр ім. Т.Г. Шевченка. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.