У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

ШОК-SHORTS 2020

7 серпня 2020, 19:30, п’ятниця
Продаж припинено
минула подія

Про подію

7 серпня у Sutra Bar Kamalaya
ШОК-SHORTS 2020
 
Сеанс: 19:30
Країни: Іспанія, Німеччина, Латвія, Великобританія, Італія
Хронометраж: 83 хв.
Вікове обмеження: 18+
Мова: озвучено українською мовою
Где: Sutra Bar Kamalaya
Адрес: г. Харьков, ул. Алчевских, 31
 
З метою профілактики та запобігання ускладнення епідемічної ситуації внаслідок поширення короновірусні хвороби (COVID-19),  під час заходу будуть прийняті всі рекомендації відповідно до постанови Головного державного санітарного лікаря України №35 від 06.06.2020р.
- Перед початком показу глядачам буде робитися температурний скринінг.
- Усі відвідувачі повинні знаходитися в респіраторах або в захисних масках, що покривають рот і ніс протягом всього заходу.
 
Анонс:
 
7 серпня до Sutra Bar Kamalaya повертається найбільш провокаційний фестиваль цього літа “ШОК-Shorts 2020”!Тебе складно шокувати, налякати чи змусити почервоніти? Ми приймаємо виклик! Еротика, жахи, безумство та цілковита вседозволеність знову на великих екранах!
З нової програми остаточно викреслено всю скромність та цифру “16+”. Фільми тільки для дорослих, безстрашних та розкутих. Ризикнеш? 
Чекаємо на тебе у Sutra Bar Kamalaya. Тільки не кажи потім, що ми не попереджали! Буде дуже дивно...але приємно.
Вечір буде ще приємніше з келихом хорошого вина, чашкою ароматного чаю або легким літнім коктейлем від барменів Kamalaya.
 
ПРОГРАМА:
 
#1 Пробач мене, моя любове
Іспанія, 2018, еротика, комедія, фантастика, реж. Едуардо Казанова, 7 хв. 20 с.
 
Ідеальний шлюб, що втілює американську мрію, тріщить по швах. Джекі втомилася прикидатися і приховувати свою справжню пристрасть до того, хто розуміє і відчуває її краще, ніж будь-яка людина на Планеті.
 
#2 iMedium
Іспанія, 2016, жахи, драма, реж. Альфонсо Гарсія Лопес, 6 хв. 32 с.
 
Лус втратила будь-яку надію знайти свою зниклу дочку живою. Вона вирішує скористатися мобільним додатком iMedium, який допомагає встановити звя’зок з мертвими людьми.
 
#3 Феромони
Німеччина, 2016, анімація, реж. Гельмут Брейндер, 1 хв. 2 с.
 
Які звуки і запахи викликають збудження? А що змушує нас відчувати відразу? А що якщо провести експеримент і спробувати змішати ці два почуття? Буде весело, чи не так?
 
#4 Чужі ліжка
Іспанія, 2018, драма, реж. Джонай Гарсіа, 14 хв. 59 с. 
 
Лаура переконана в тому, що повноцінне життя не має бути привілеєм лише здорових. Ось чому вона працює сексуальним асистентом для людей з обмеженими можливостями, допомагаючи їм втілювати свої бажання. Тим часом, її хлопець Марко відчайдушно намагається знайти роботу, щоб кохана залишила свою професію.
 
#5 Рай
Латвія, 2019, музичне відео, еротика, трилер, нео-нуар, реж. Константін Одарст,  4 хв.
 
Надзвичайно красивий і провокаційний еротичний кліп в стилі нео-нуар для латвійської електро-рок-групи Upsent на пісню Paradise.
 
#6 Чужий всередині
Іспанія, 2015, фанастика, жахи, драма, реж. Альфонсо Гарсіа Лопес, 6 хв. 8 с.
 
Ата, досвідчений мисливець, стверджує, що його дружину викрали прибульці. Він переконує свого найкращого друга Тоні допомогти йому організувати рятувальну операцію. Полювання може стати поворотним моментом для них та для всього людства.
 
#7 З Днем народження, лярво
Великобританія, 2018, драма, жахи, фантастика, реж. Стівен Дорінгтон, 6 хв.
 
Емма страждає від жахливого цькування в соціальних мережах. В її день народження кожна віртуальна образа стає реальною, і її зовнішність починає змінюватися в гірший бік. Дівчина вирішує вжити серйозних заходів, які стануть катастрофічними для неї і її сім'ї.
 
#8 Твій останній день на Землі
Іспанія, 2018, фантастика, драма, Марк Мартінес Хордан, 12 хв. 40 с.
 
Людина в костюмі лиса долає обмеження простору і часу тільки з однією метою: знову побачити свою дружину. Однак, з часом з'ясовується, що його плани значно амбітніші.
 
#9 Лайк
Італія, 2016, трилер, жахи, реж. Джуліо Манікарді, 19 хв. 56 с.
 
Таємничий серійний вбивця демонструє моторошне шоу, де він катує і страчує своїх жертв у прямому ефірі, дозволяючи глядачам самостійно вирішити - винна людина, чи ні. Для винесення вердикту потрібно всього лише натиснути лайк.
 

Придбати квиток на ШОК-SHORTS 2020 можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

ШОК-SHORTS 2020 відбудеться 7 серпня 2020, 19:30, п’ятниця в Sutra Bar Kamalaya. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.