У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

ВІА «Самоцветы»

6 березня 2020, 19:00, п’ятниця
Продаж припинено
минула подія

Про подію

ВІА «Самоцветы»- один з найпопулярніших колективів в історії всієї пісенної культури. Створення цього колективу в серпні 1971 року, відкрило епоху позитивних і душевних пісень. І патріотичні пісні та пісні про кохання відрізнялися новим звучанням і моментально знаходили відгук у серцях громадян величезної країни.
 
20 жовтня 1971 року ВІА під керівництвом Юрія Малікова вийшов в ефір вже з новою назвою - «Самоцветы». Вони звучали тепер і в програмі «Маяк», і по першій програмі радіо, і в молодіжній редакції.
 
Перший склад ансамблю поступово видозмінювався. І врешті-решт виокремилася основна група виконавців, з якими і записувалися потім найвідоміші пісні «Самоцветов». Це Ірина Шачнева, Едуард Кролик, Сергій Березін, Геннадій Жарков, Валентин Д`яконов, Микола Раппопорт. Протягом 1972 року пробувалися і інші музиканти. У колектив прийшли Юрій Генбачєв, Анатолій Могилевський, Юрій Петерсон. Цьому, сформованому першому складу «Самоцветов» зобов'язані своєю популярністю пісні, що склали "золотий фонд" ансамблю: Пісні «Самоцветов» - результат співпраці з композиторами М. Фрадкіним, С. Туліковим, Е. Ханком, В. Добриніним, О. Івановим, Я . Френкелем, 3. Бінкіним, А. Екімяном, Н. Богословським, поетами П. Леонідовим, М. Пляцковським, Р. Рождєствєнським, І. Шафераном, Л. Дербеньовим, М. Рябініним, С. Островим, Е. Долматовським.
 
У 1975 році, на піку популярності, в результаті творчої кризи кілька солістів пішли з «Самоцветов» і створили свій колектив - ВІА "Пламя", а Юрій Маліков набрав новий склад. За двадцять днів йому вдалося сформувати фактично новий ансамбль.
 
У цей період «Самоцветы» стали справжньою «Фабрикою зірок» Через школу «Самоцветов» пройшли Володимир Винокур, Олексій Глизін, Володимир Кузьмін, Олександр Барикін, В'ячеслав Добринін, Аркадій Хоралов, Сергій Бєліков, Андрій Сапунов.
 
Склад змінювався стрімко і, попрацювавши якийсь час в «Самоцветы», солісти і музиканти групи починали сольну кар'єру. До сих пір цей час з вдячністю згадують багато зірок великий естради, успішно стартували в складі «Самоцветов» Але виникнення нових мега-популярних груп ( «Ласковый май», «Мираж», «Восток»і ін.) І постійно мінливий склад зіграли свою роль. У 1992 році Юрій Маліков був змушений призупинити діяльність ансамблю.
 
Але вже в середині дев'яностих позначилася ностальгія слухачів по любим пісням. І зібраний заново склад російських «Самоцветов» став успішно гастролювати. А двадцять років по тому були створені колективи на чолі з колишніми солістами «Самоцветов» з інших колишніх республік Радянського Союзу. Так в Україні з'явився успішний проект, виконуючий суперхіти «Самоцветов» і радує слухачів оптимістичним настроєм і зарядом молодості і радості. У програмі є і новинки, у глядачів на концерті буде шанс почути прем'єри авторських пісень одного з солістів Володимира Борисенка. А солісти Георгій Борисенко і Еліка Бокше порадують виключно суперхітами золотої колекції кращих пісень групи «Самоцвнты»: «Увезу тебя я в тундру», «Не повторяется такое никогда», «Добрые приметы», «Верба», «Не надо печалиться»,  «Песня моя, песня», «Снег кружится», «Школьный бал», «Лисья желтые»,«Мир не прост» і так далі .. Це буде концерт-зустріч спогадів хороших друзів і шанувальників прекрасних пісень.

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

ВІА «Самоцветы» відбудеться 6 березня 2020, 19:00, п’ятниця в ДК "ХЭМЗ". За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.