У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Театр на Жуках. Вистава "Пластилін світу"

8 лютого 2020, 19:00, субота
Продаж припинено
минула подія

Про подію

Один з найяскравіших і найвеселіших спектаклів Театру на Жуках, що давно полюбився глядачам, відтворений в новому складі, з новими сценами і сюрпризами. Але суть цієї фантасмагорії залишилася тією ж, що була. Один з глядачів, раптово вирваний зі звичного середовища, потрапляє на сцену і виявляється в дивному світі гри, правила якої створюються прямо на його очах. У заразливій атмосфері маскараду кожна з дієвих осіб намагається вплинути на його свідомість, розширюючи рамки буденного сприйняття світу, пробуджуючи бажання фантазувати, творити. Зустріч з кожним з персонажів стає для глядачів своєрідним філософським уроком, що допомагає проникати в тонкі сенси слова і мистецтва.
 
Спектакль, поставлений за філософською казкою Євгена Клюєва «Між двох стільців», відзначений «золотою маскою» міжнародного фестивалю «Південні маски» в Миколаєві.
 
 
Дійові особи та виконавці
 
Бон Жуан - Євген Житніков
Шармен - Наталія Фірсова
Біле Безмозке - Влад Торський
Ой лі Лукой лі - Антон Щербак
Їжак - Наталія Чопик
Пластилін Світу - Олег Ямчицький, Євген Трубчанинов, Ольга Тернова
Суміжна Королева - Катерина Дьоміна
Дитя без Ока - Ірина Удалова
Тридев'ята Цаца - Ірина Полонська
Воще Безсмертний - Дмитро Терновий
Летючий Нідерландець - Ілля Панасенко, Олександр Толочек
Гулліпут - Надя Пономаренко
Петропавел - Сергій Кисельов
 
Світло - Євген Слинько
Звук - Іван Буйний
Сценографія, костюми - Ольга Тернова
Режисер-постановник - Ольга Тернова
 
З відгуків глядачів:
Ольга Тараненко: «Річ - дивовижна! Густа и наповнена по вінця любов'ю, жартом, гнучкий розумом, безліччю творчих знахідок».
 
Богданов Олександр: «Постановка шикарна! Тримає увагу від початку і до кінця. Від вистави мозок закипає, і це класно! Класно усвідомлювати, що він кипить, отже, він є!»
 
Анна Селевіч: «Цей спектакль потрібно дивитися людям, які не можуть фантазувати, люблять все розкладати по поличках, вважати божевільними художників, поетів, письменників, акторів, режисерів, - людей мистецтва, які створюють щось, що не входить в межі розуміння таких людей. Мені здається, що деякі з них можуть навчитися фантазувати».

Придбати квиток на Театр на Жуках. Вистава "Пластилін світу" можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

Театр на Жуках. Вистава "Пластилін світу" відбудеться 8 лютого 2020, 19:00, субота в Locus Ludi. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.