У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

День музики Фридерика Шопена

Продаж припинено
минула подія

Про подію

День музики Фридерика Шопена
 
Харківська філармонія / новий органний зал  / вул. Римарська, 21
 
25 лютого, 18:30
 
Фридерик ШОПЕН – геній фортепіано в історії Музики, а його творчість житиме у всі часи.
 
Цього року музичний світ відзначає 210-річчя від дня народження славетного митця.
 
З цієї нагоди Національна концертна агенція «UKR Artists» організовує проект “Дні Музики Шопена”: трилогію концертів в Україні за участю найвідоміших піаністів нашої країни. Це – Київ, Харків та Львів.
 
25 лютого концерт у Харкові – унікальна подія для всіх шанувальників класики, фортепіано і самого Шопена: СПРАВЖНЄ МУЗИЧНЕ СВЯТО.
 
Цей вечір на одній з кращих сцен України - Харківській філармонії об’єднає знаменитих піаністів Києва та столиці Слобожанщини. 
 
Один з найвідоміших піаністів нашої країни Народний артист України Юрій Кот відкриє цей концерт разом з відомою харківською піаністкою заслуженою артисткою України Ганною Сагаловою. У їхньому виконанні прозвучать найвідоміші твори генія Шопена: мазурки, полонези, ноктюрни, балади та вальси. 
 
Родзинкою концерту стане виконання знаменитого Першого фортепіанного концерту Шопена за участю симфонічного оркестру Харківської філармонії під орудою диригента Юрія Янка. Соліст – заслужений артист України киянин Геннадій Дем’янчук.
 
Справжня Романтика в чистому вигляді. Все це – “День Музики Фридерика Шопена” 25 лютого у Харкові! Лише один вечір. Не пропустіть!
 
Офіційний партнер – Польський Інститут в Україні.

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

День музики Фридерика Шопена відбудеться 25 лютого 2020, 18:30, вівторок в Харківська філармонія. (Органна зала). За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.