У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Вечір камерної музики "СУАРЕ"

Продаж призупинено
минула подія

Про подію

Суаре ( Soirée в перекладі з фр. званий вечір). Обрана публіка, яку ретельно вибирає господиня салону. Некваплива світська розмова під келих вина. Подія, де народжувалися нові модні течії в мистецтві, запалювалися нові зірки і згасали старі.
 
І звичайно ж тон будь-якого салону задавала музика. Камерна музика -тільки краще, тільки для обраних. Безліч шедеврів класичної музики з'явилися саме завдяки суаре у знатних осіб Європи. Аристократи готові були віддавати величезні суми за нові твори великих композиторів, написані спеціально для таких вечорів. Часто запрошували самих авторів для прем'єри.
Чимало відомих шедеврів Чайковського, Моцарта, Бетховена, Шуберта та інших вперше прозвучали в затишній камерній атмосфері суаре.
 
МАСО «Слобожанський» запрошує вас приєднатися до вишуканої культури суаре і насолодитися камерною музикою, призначеної для справжніх поціновувачів тонкого звучання невеликих концертних складів.
 
Отже, вашій увазі струнні та духові ансамблі. Музика улюбленця аристократичних салонів Моцарта, істинного віртуоза камерних творів Дворжака, ліричного Бородіна і самобутнього норвежця Свенсена.
 
Програма:
 
1. А. Дворжак. Серенада оп 44 для духових інструментів
2. В.А. Моцарт. Серенада с-moll K. 388
3. О. Бородін - секстет для струнних
4. Й. Свенсен - октет для струнних 2-3 ч.

Придбати квиток на Вечір камерної музики "СУАРЕ" можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

Вечір камерної музики "СУАРЕ" відбудеться 31 січня 2020, 19:00, п’ятниця в ДК Міліції (Будинок Алчевських). За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.