У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Концерт "СимфоРіздво.UA"

Продаж призупинено
минула подія

Про подію

Святкуємо Різдво разом!
 
5 січня запрошуємо всіх на новорічну програму від Молодіжного академічного симфонічного оркестру «СЛОБОЖАНСЬКИЙ» та київського диригента Сергія Лихоманенка під назвою – «СимфоРіздво.UA».
 
Це буде насправді унікальний концерт – слухач почує улюблені, всім знайомі мега-хіти з України та світу в обробці для симфонічного оркестру, ударних та синтезатора. Цей сучасний підхід вже декілька років практикує маестро Лихоманенко, адже сучасний темп життя вимагає нового осмислення музики.
 
Тільки на нашому концерті «СимфоРіздво.UA» ви відчуєте непереборне бажання пританцьовувати та підспівувати. Неможливо втриматись, коли звучать пісні: «Чорнобривці», «Рушник» або запальна віртуозна Коломийка. Молодь із задоволенням впізнає обробки пісень Христини Соловій, гурту «ВВ» чи «Океану Ельзи». Доросліше покоління підспіває «Водограй», «Червону руту» або «Люблю тільки тебе» Олександра Пономарьова.
 
На концерті також пролунає світовий фолк-сет. Тут кожен впізнає мотиви народів світу: сіртакі, лезгінка, кантрі… 
Ну що ще? А ще – добрий настрій, позитив та передчуття справжнього свята з національним колоритом. Адже ми весела та щира нація.
 
Чому треба піти на цей захід?
 
1. Отримати заряд безумовного позитиву. У 65 хвилин вкладений річний музичний запас «гормону щастя».
2. Лаконічні та сучасні інтерпретації знайомої музики у вигляді попурі ні на секунду не дозволить вам занудьгувати!
3. Концерт бажано відвідувати зі всією родиною, адже саме такі події зближують і дарують атмосферу щастя.
 
Звук живий
 
Час та місце проведення: 5 січня 2021 року (вівторок) о 18:30 у Будинку Алчевських (вул. Жон Мироносиць, 13)
 
Подія відбудеться в безпечному форматі згідно карантинним вимогам Постанови КМУ № 848 від 16.09.20 та Постанови КМУ № 641 від 22.07.20. Наповненість залу - 50%.
 
Дотримуйтеся маскового режиму та будьте здорові!

Придбати квиток на Концерт "СимфоРіздво.UA" можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

Концерт "СимфоРіздво.UA" відбудеться 5 січня 2021, 18:30, вівторок в ДК Міліції (Будинок Алчевських). За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.