У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Фестиваль фільмів жахів "BEST HORROR SHORTS"

29 серпня 2020, 19:30, субота
Продаж припинено
минула подія

Про подію

29 серпня у Sutra Bar Kamalaya
ФЕСТИВАЛЬ ФІЛЬМІВ ЖАХІВ "BEST HORROR SHORTS"
 
 
Сеанс: 19-30
Країни: Польща, Іспанія, Франція, Великобританія, Бразилія, Італія
Вікова категорія: 16+
Хронометраж: 108 хвилин 
Мова: озвучено українською мовою
Адреса: м. Харків, вул. Алчевских, 31
 
З метою профілактики та запобігання ускладнення епідемічної ситуації внаслідок поширення короновірусні хвороби (COVID-19),  під час заходу будуть прийняті всі рекомендації відповідно до постанови Головного державного санітарного лікаря України №35 від 06.06.2020р.
- Перед початком показу глядачам буде робитися температурний скринінг.
- Усі відвідувачі повинні знаходитися в респіраторах або в захисних масках, що покривають рот і ніс протягом всього заходу.
 
Анонс
 
29 серпня наповниться страхом, адже у Sutra Bar Kamalaya пройде фестиваль жахів “Best Horror Shorts”!
 
Джейсон, Пеннівайз та Самара вже встигли подивитися фільми, що увійшли до програми і тепер бояться виходити зі своїх кімнат/лісів/телевізорів. А Фредді Крюгер після перегляду геть втратив сон. 
Ми точно знаємо, що ти маєш міцніші нерви, тому, як завжди, чекаємо на тебе у темному кінозалі. Будемо разом дивитися страшні недитячі казки без хепі-енду. 
Все за класикою жанру: монстри, людожери, психи. Нудьгувати не доведеться. Ready? Тоді погнали у країну жахів. Але обережно: у ній дуже просто заблукати. 
 
Опис програми:
 
1. Біс
Польща 2017, реж. Блажей Куява, хрон. 14 хв. 15 с.
 
Тому, хто заблукав у похмурому лісі вночі, не варто чекати нічого хорошого. Найбільш хороша думка - дочекатися світанку і спробувати знайти дорогу. Однак, є демони, які не зникають навіть вдень, і ліси, з яких не існує виходу.
 
 
2. Альтер Его
Італія, 2018, реж. Андреа Джентіле, 5 хв. 11 с.
 
Що ти бачиш, коли дивишся в дзеркало? Ти завжди дізнаєшся того, хто дивиться у відповідь?
 
3. Пір'яна подушка
Бразилія, 2018, реж. Джозеф Спекер Ніс, хрон. 12 хв. 17 с.
 
Невідома хвороба заволоділа тілом Алісії відразу після медового місяця. Стіна між реальністю і галюцинаціями поступово зникає. Що насправді зводить жінку з розуму, і як до цього причетний її чоловік?
 
4. Темна кімната
Франція, 2018, Морган Сегерт, хрон. 20 хвилин.
 
Франція, 1910 рік. Мати Кассандри страждає таємничою хворобою, яку намагається від всіх приховати. Але дівчинка почуває присутність чудовиська, що хоче забрати її маму.
 
5. І дитина плакала
Великобританія, 2018, реж. Ден Гітшем, хрон. 3 хв. 29 с.
 
Батько щосили намагається вкласти дитину спати. Але що турбує сон малюка в темній кімнаті?
 
6. Краплі
Іспанія, 2018, реж. Серхіо Морчілло, хрон. 14 хв. 35 с.
 
Батьки Марти померли два роки тому. Одного разу вночі, перебуваючи вдома наодинці з собою, вона нарешті дізнається страшну правду про біль, який її мучить.
 
7. Звір
Франція, 2018, реж. Філіппо Менегетті, хрон. 18 хв. 3 с.
 
Дії відбуваються у віддаленому селі багато років назад. Маленький хлопчик потрапляє в яму в лісі. Його дід, старий і майже сліпий пастух, намагається переконати жителів села піти на порятунок, глянувши в очі своїм страхам в нічній темряві ...
 
8. Свист
Великобританія, 2015-го, реж. Саймон Беррі, хрон. 3 хв. 35 с.
 
Сусіди по будинку нарешті роз'їхалися, і Ебігейл може присвятити день прибирання і прання речей. На жаль для неї, пральня знаходиться в підвалі, з якого лунає дивний свист.
 
9. За містом
Франція, 2018, реж. П'єр Муше, хрон. 17 хв. 31 с.
 
Похмурий чоловік бродить по сільській місцевості поряд зі старим і напівзруйнованим будинком. Слабка хвора дівчина закрита в одній з кімнат цього будинку. Хто і чому її утримує?
 

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

Фестиваль фільмів жахів "BEST HORROR SHORTS" відбудеться 29 серпня 2020, 19:30, субота в Sutra Bar Kamalaya. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.