У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

«Бог існує, її ім'я – Петрунія». Харківська кінопрем’єра

1 грудня 2019, 17:00, неділя
Продаж припинено
минула подія

Про подію

Кіноклуб Magnolia.
 
Третій фільм в рамках кіновікенду «Кіно, створене жінками». Кінопоказ і обговорення.
 
«Бог існує, її ім'я – Петрунія». Харківська кінопрем’єра!
Gospod Postoi, Imeto I' E Petrunija
Авторка сценарію і режисерка: Теона Стругар Митевська. В головних ролях: Зоріца Нушева, Лабіна Митевська.
Македонія, 2019. Драма. 100 хв.
 
Трагікомедія про абсурдність нашого світу. Про жінку, яка вирішує кинути виклик чоловікам та втілити в життя неможливе.
 
Феміністична стрічка македонської режисерки Теони Стругар-Митевської, що стала одним з фаворитів 69-го Берлінале, де брала участь в основному конкурсі. А також стала фільмом-закриттям 10-го ювілейного Одеського міжнародного кінофестивалю.
 
У Штипі містечку в Північній Македонії щороку в січні місцевий священик жбурляє в річку дерев’яний хрест, який потім шукають сотні чоловіків. Добра доля і процвітання будуть тому, хто його знайде. Цього разу Петрунії якимось чином вдається потрапити у воду та першою взяти хрест. Її суперники ошаленіли, як могла жінка взяти участь у їхньому обряді? Усе неначе погоріло, але Петрунія стоїть на своєму. Вона здобула хрест і не збирається його віддавати.
 
Фільм демонструється мовою оригіналу (македонська) з українськими субтитрами.
Вікова рекомендація: 16+
 
Коли: 01 грудня, неділя, 17:00.
Де: INVITE HUB, вул. Скрипника, 14-А.
Як: великий екран, якісна картинка (full-hd проектор), розподілена акустика, зручні крісла. Культурно, без попкорну, дзвону та світла в очі телефонів, розмов під час перегляду.
Що окрім фільму: вступна лекція до, загальне обговорення, обмін думками, розкриття незрозумілого та впущеного після перегляду.
 
 

Придбати квиток на «Бог існує, її ім'я – Петрунія». Харківська кінопрем’єра можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

«Бог існує, її ім'я – Петрунія». Харківська кінопрем’єра відбудеться 1 грудня 2019, 17:00, неділя в Invite Hub. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.