У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

GastroDay. Китай

11 лютого 2024, 14:00, неділя
Продаж припинено
минула подія

Про подію

🥢 GASTRO DAY "KИТАЙ" (China) від Probka! 🍜
 
🗓 11 лютого о 14:00 запрошуємо вас на яскраву гастрономічну подію GASTRO DAY Китай! Поглибтеся в чарівний світ смаків Китаю разом із шеф-кухарем Владом Ізотовим у ресторані Probka!
 
🍜 Насолоджуйтеся вишуканими стравами китайської кухні, спеціально підготовленими для вас:
 
"Чісанчі" або "Смажена трійка" 🍲 - страва китайської кухні, що є дуже популярною у китайських ресторанах та бістро. Готується з трьох видів овочів — картоплі, баклажана та солодкого перцю в супроводi традиційних китайських млинців.
 
"Чоу мейн" – смажена локшина "Удон" з м'ясом та морепродуктами 🍜 - традиційна китайська страва, що обов'язково вас вразить.
 
"Шанхай ланьху мянь" або "Суп по-шанхайски з рисом" 🍲 - наш шеф-кухар готує цей неперевершений суп із куркою, креветками та овочами, який точно підкреслить аутентичний смак Китаю.
 
"Ча Шао" 🥢 - наша м'ясна страва зі свинини, яка розкриє перед вами справжній смак китайської кухні.
 
🍹 Ми також вскриємо бочку коктейля "Негрони", який готували більше ніж півроку тому разом із гостями ресторану Probka. Приєднуйтесь до нас та насолоджуйтеся унікальним смаком цього захоплюючого коктейлю!
 
💸 Вартість квитка за всі страви — лише 700 грн з людини. Кількість місць обмежена, тож не гайте часу — придбайте квиток вже зараз та готуйтеся до яскравої кулінарної подорожі!
 
🎉 Приходьте та насолоджуйтеся атмосферою, яка створить для вас незабутній вечір разом із Probka! 🌟

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

GastroDay. Китай відбудеться 11 лютого 2024, 14:00, неділя в resto&music hall PROBKA. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.