У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Urbanistan з новою програмою "Pomenyalo"

26 жовтня 2019, 20:00, субота
Продаж припинено
минула подія

Про подію

Урбаністан — це гурт молодих осіб, що качають і розривають будь-який танцпол, приправляючи це їжею для роздумів. Роблять вони це змішуючи хіп-хоп, драм-н-бейс, реггі, додаючи до вибухової суміші інші, не менш драйвові жанри. Однією з фішок гурту є фрістайл та імпровізація. 
 
До останнього часу до складу гурту входили троє осіб: 
MC — Дмитро "TreeD" Третяк, 
гітарист — Гліб Ковальов, 
бітбоксер — Богдан "Бо" Шапкін. 
 
Наразі хлопці отримали нове звучання та людей: 
бас-гітарист — Іван Кондратков, ударник (він же менеджер гурту) — Антон Бегменко. 
 
За плечима колективу величезна кількість концертів, фестивалів та благодійних акцій. Послухати музику гурту можливо на більшості стрімінгових платформ (ITunes, Google music, Deezer, SoundCloud, Spotify, тощо). Подивитись живі виступи та кліпи можна на YouTube-каналі гурту. 
Зовсім скоро з'являться нові сингли та кліп; так само новий альбом на фінальній стадії продакшну. 
 
Хлопці мають спільний творчий досвід з такими музикантами як: Олег Каданов (Оркестр Че, Мантры Керуака, Лінія Маннергейма), Діля (ех-ТНМК), Андрій Запорожець (Sunsay, 5’nizza), Сергій Жадан (Жадан і Собаки, Лінія Маннергейма).
 
Урбаністан — це гурт, який грає в будь-якому місці, створює композиції, ситуативно імпровізуючи, дарує ґрув, зачіпає глибини душі, залишається відвертою й чесною, не залишаючи байдужим.

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

Urbanistan з новою програмою "Pomenyalo" відбудеться 26 жовтня 2019, 20:00, субота в Art-Area ДК. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.