У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Molly

9 листопада 2019, 23:55, субота
Відміна заходу
минула подія
Увага! Час початку концерту може корегуватися організаторами у день заходу! Початок концерту може бути затримано на одну та більше годин. Сервіс "Інтернет-Білет" не несе відповідальності за зміну часу, точний час початку можно дізнатись у самому місці проведення заходу.

Про подію

Повернення проводиться до 30 листопада 2019 року.

Ознайомитися з умовами повернення

Face & Dress Control 
 
Open Doors 21.00
Start 00.30
 
9 листопада відбудеться довгоочікуваний концерт Molly, jна ж Оля Серябкіна з групи "Serebro".
 
До старту сольної кар'єри Ольга Серябкіна12 років співала в групі «Serebro» - в тому числі власні пісні. Також її пісні виконують Лоліта, «А-Студіо» і багато артистів лейбла «Malfa».
 
 
Пройшовши довгий «колективний» шлях, в 2018-му році Ольга вирішила почати самостійне дорогу на сцені. Початковий варіант псевдоніма Holy Molly вперше з'являється в дуеті з DJ MEG в пісні Kill Me All Night Long, і перший час це ім'я використовувалося для англомовних пісень Серябкіна. Згодом псевдонім був скорочений до Molly.
 
 
Прості і чесні пісні, приємні танцювальні ритми. Так що терміново шукайте компанію, купуйте квитки і приходьте потусити під пісні Molly!

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

Molly відбудеться 9 листопада 2019, 23:55, субота в Victory Concert Hall. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.