У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Open Kids

Відміна заходу
минула подія

Про подію

 
Open Kids - це перші підлітки в Україні, які підкорили шоу-бізнес, чий творчий шлях почався з 8-ми років, сьогодні ж група є мега-популярною серед дітей, підлітків та їх батьків. Учасники та номінанти музичних премій в Україні: M1 Music Awards, Yuna. Володарі музичних нагород, таких як: «Тинеджейрский проект года» на премії «Реальная премия MusicBox», а в 2017 - «Главные герои», премія RU.TV, а два роки поспіль 2017 та 2018 - Nickelodeon Kids Choice Awards.
 
Їх концерти - це аншлаги, а пісні - мотивація для кожної дитини і підлітка. Їх називають найвпливовішою музичної поп-групою серед дітей і тінейджерів. Навесні 2017 року Open Kids стали першою музичною групою, яка отримала золоту кнопку від YouTube, а на сьогоднішній день на офіційному каналі групи 2 МЛН підписників.
На сьогоднішній день, Open Kids - єдина молода поп-група в Україні, яка створює якісний музичний продукт та є потужним тренд сетером серед дітей, та підлітків.

Спільна відео-робота Open Kids і Quest Pistols Show на пісню «Круче всех» зібрала більше 200 мільйонів переглядів, стала саунд-треком і гімном до популярного дитячого шоу на топ-каналі країни і була номінована в декількох категоріях музичних премій. А так же увійшла в топ-найбільше переглянутих робіт на YouTube в світі.

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

Open Kids відбудеться 11 жовтня 2019, 19:00, п’ятниця в Палац студентів НЮУ ім. Ярослава Мудрого. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.