У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Dakh Daughters

Продаж припинено
минула подія

Про подію

Їм аплодують Сіетл та Сан-Франциско, про них пишуть The New York Times та Rolling Stone. Фрік-кабаре Dakh Daughters Band повертаються додому після великого туру Америкою та Канадою. Вони вже готові зустрітись зі своїми українськими слухачами під час українського туру.
 
Dakh Daughters – проект ЦСМ “ДАХ” та Влада Троїцького. Цей гурт не має аналогів на українській музичній сцені. Їхня творчість – це поєднання екстравагантних образів, класичних інструментів та експериментального звучання. Український фолк, французський реп та реггі-джеми, саме ці складові гурт органічно поєднує у своїй музиці. Їхні пісні вирізняються нелінійними партіями. Спочатку може здатися, що це просто какофонія звуків, проте вже за мить вас підхоплює ритм і ви розумієте тонкий творчій задум автора. Dakh Daughters – це інтелектуальна музика для сучасних людей. Музика, що змушує замислюватись та робити вибір. Це маніфест людини розумної.
 
“Український септет, що нібито зійшов з малюнків Едварда Горі чи фільмів братів Квей”,  – Rolling Stone.
 
“У пачках і військових черевиках з пофарбованими в білий колір обличчями Dakh Daughters йшли по сцені, немов завойовники, котрі крокують чужою територією. Тексти вони виголошують криками, шипінням і викликами, а іноді всі голоси збираються у вишукані фолк-гармонії. Поодинці їхній вокал належить до абсолютно різних світів, включаючи хеві-метал, панк та балканські народні співи. Вони дивним чином поводяться зі своїми інструментами: грають на скрипці, притискаючи її до стегна, граючи на віолончелі, нахиляють її під неймовірним кутом, контрабасистка змушувала інструмент звучати, ляскаючи по ньому, а барабанниця тупала по педалі бас-барабана так, немов щоразу давила на ньому таргана”,The New York Times. 
 
Зустрічайте нових фавориток американських критиків. Неординарні та неповторні Dakh Daughters з програмою, що підкорила світ. Композиції з альбому “If”, пісні, що можна почути лише на живих виступах колективу та “візитка” гурту – “Rozy/Donbass”. Подаруйте собі вечір занурення у сучасне мистецтво.

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

Dakh Daughters відбудеться 12 жовтня 2019, 19:00, субота в Палац студентів НЮУ ім. Ярослава Мудрого. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.