У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Фінал кубку White Stable в честь п'ятиріччя клубу. День третій

9 червня 2019, 09:00, неділя
Відміна заходу
минула подія

Про подію

7-9 червня в кінноспортивному клубі White Stable відбудуться Всеукраїнські змагання з конкуру присвячені п'ятиріччю клубу White Stable.
 
Протягом трьох днів Ви станете свідками запеклої боротьби за значний призовий фонд в 306 000 W $, включаючи цінні призи. У конкурі візьмуть участь вершники різного рівня з усіх куточків нашої країни. За підсумками змагань глядачі дізнаються ім'я переможця маршруту Гран-Прі. Ви побачите більше 100 спортивних коней, зможете насолодитися вишуканою кухнею від Salvatore Leo - шеф-кухаря італійського ресторану Osteria Il Tartufo і багато іншого.
 
Приємним завершенням суботнього дня змагань стане Sunset party - тандем живий і електронної музики - Dj, саксофон і клавіші.
 
Для Вас підготовлені комфортні громадська і V.I.P. трибуни, фотозоні і різні точки харчування. Для самих маленьких гостей компанія Eruditus підготувала багато унікальних і захоплюючих занять англійською мовою. Діти проведуть час весело та з користю. Їх чекає міні-кінотеатр під відкритим небом, зона настільних і активних ігор, творчі заняття і багато іншого. І все це виключно англійською мовою з кращими викладачами Eruditus Education Center.
 
Не пропустіть можливість провести вихідні з сім'єю і друзями і насолодитися красою і грацією кінного спорту!
 
Придбати квитки можна в клубі White Stable, Tartufo, а також на порталі https://kharkov.internet-bilet.ua/white-stable
 
Ціна квитків на суспільну трибуну від 100 гривень до 250 гривень. VIP квиток - від 300 гривень до 500 гривень.
 
Купуючи VIP-квиток, ви купуєте 1 місце за столом, який розрахований на 4 персони. Квиток є входом в VIP-сектор.
 
Кожен квиток дає право на відвідування заходу необмежену кількість разів протягом дня.
 
Також всі квитки VIP-сектора, є запрошенням на Sunset party 08 червня.
 
НЕ пропустіть ! Буде цікаво !

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

Фінал кубку White Stable в честь п'ятиріччя клубу. День третій відбудеться 9 червня 2019, 09:00, неділя в White Stable. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.