У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Zin calé. Вечір фламенко з артистами з Гранади

30 травня 2019, 19:00, четвер
Продаж припинено
минула подія

Про подію

Чи знаєте ви магію фламенко?

Чи знаєте то почуття занурення в історію людської душі, яке і лякає і вабить?
У цей вечір ви пізнаєте циганське фламенко. Коли гітара почне свою пісню, і їй буде вторити душа співака, і не втримається на місці танцівниця ... Сов'єт візерунок з пісні, музики і танцю, і розчиниться в спекотному небі. Фарби навколишнього світу стануть яскравіше, а сприйняття - гостріше, з кожним новим дзвінким ударом долонь.
Ви відчуєте гарячий вітер Іспанії, який розносить звуки струн і каблуків, і розчиняє їх над жовтими пагорбами Андалусії, але коли звук затихає, слухач вже полонений, він бачить і чує почуття, співпереживає історії кохання, страждання, радості, пристрасті - вічної, як світ .
Zin calé - gitano puro - «чисто циганський». У цей вечір в подорож фламенко ви підете з людьми, народженими з цим мистецтвом в крові.
 
ПРО АРТИСТІВ
 
Луїс Кордоба Сантьяго (Luis Cordoba Santiago) - гітарист, композитор і педагог. Виріс в циганській сім'ї з багатою спадщиною культури фламенко - музики, пісень і танців, нерозривно вплетені в повсякденне життя. До цього дня, члени цієї шанованої родини, носії мистецтва фламенко, виступають в печерах «Замбров» історичного району Сакромонте в Гранаді. Свої міжнародні гастролі він почав в 20 років, виступаючи в Інституті Сервантеса в Лондоні, Манчестері і Лідсі в Англії. Протягом 25 років Луїс грає фламенко і акомпанує виконавцям танців і пісень, як в самій Іспанії, так і за її межами - в країнах Європи і Африки.
 
Крістобаль Осоріо (Cristóbal Osorio) - співак і композитор, провів своє дитинство в просоченої звуками фламенко Андалузії. Протягом всього свого життя і кар'єри він продовжує вчитися і занурюватися в пісні і ритми цього унікального мистецтва і підтримує тісні стосунки з артистами фламенко з півдня Іспанії. Крістобаль виступає у великих театрах, на інавгураціях і фестивалях по всій Іспанії і за кордоном, спільно з такими великими іменами у фламенко як Фернандо де ла Морена (Fernando de la Morena), Капуйо де Херес (Capullo de Jerez), Ель Торта (El Torta ), Пепе де Хоакіна (Pepe de Joaquina), Конча Варгас (Concha Vargas), Хуан Хабічуела (Juan Habichuela) і багато інших.
Його музичний репертуар та досвід роботи великі, він добре розбирається в багатьох музичних стилях - world music, фолк, джаз, рок, блюз, латина, східна і класична музика. З 2004 року він бере участь в міжнародних фестивалях, таких як норвезький циганський фестиваль Lagori, Каннський кінофестиваль, де виступив на презентації фільму Карлоса Саури, Единбурзький фестиваль Fringe в Шотландії і багато інших.
 
Марія Ла Мансанійя (Maria la Manzanilla) - танцівниця фламенко з Гранади. Навчалася в Музичній Консерваторії Малаги і, повністю опанувавши майстерністю танцю, виступає в кращих таблао і клубах Гранади, Малаги, Мадрида і Севільї. Була удостоєна честі представити танець фламенко королю Саудівської Аравії Фахда. Працювала танцівницею спільно з Ла Лупі (Susana Lupiañez «La Lupi») на фестивалях в Іспанії, а також супроводжувала її на виступах у Франції, Португалії та Німеччини.
Марія танцювала з Антоніо Каналесом (Antonio Canales), в Вента-де-Варгас, і саме Антоніо охрестив її Марія Ла Мансанілья, вперше представивши її публіці і давши їй ім'я, яке асоціює танцівницю з делікатно-ніжним п'янким сортом вина Хереса (Jerez Manzanilla) .

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

Zin calé. Вечір фламенко з артистами з Гранади відбудеться 30 травня 2019, 19:00, четвер в Art-Area ДК. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.