У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Театр 19. "Чмо"

13 березня 2022, 19:00, неділя
Продаж припинено
минула подія

Про подію

Вистава "ЧМО" в Харкові

виcтава на 2 дії.
П'єса Володимир Жеребцов.

З словників: ЧМО - частини матеріального забезпечення (воєн.). ЧМО - «людина малоосвічена», «людина заважає суспільству», «людина морально відстала», «людина морально опущена», «чемпіон московської області», «чемпіон московської олімпіади», «надзвичайно мобільний організм», «людина матеріально забезпечена», «надзвичайно малогабаритний об'єкт»(фольклорні.). ЧМО - людина, що морально опустилась (абревіатура, вживається працівниками виправних установ). 
Одного разу в підсобному господарстві одного військового підрозділу, де сержант Хрустяшин на прізвисько Хрускіт вирощує свиней, з'являється "поповнення": вчорашній студент з-під Пітера Андрій Новіков, який грає на скрипці і вірить в Бога ... Це пронизлива і зворушлива, одночасно смішна і сумна історія про дружбу, совість і страх, підлость й шляхетность. Цей спектакль не про армію, він - про життя. Свині людей - або люди свиней: хто кого? .. І ще наш спектакль намагається дати відповідь на питання: так що ж таке ЧМО?

Режисура Ігор Ладенко.

У ролях: Максим Стерліков (Хрустяшин (Хрускіт), Микола Михальченко (Новиков), Олег Дідик (Біс), Сергій Лістунов (Алтинов), Наталія Іванська (Анна), Маргарита Колобова (Катя).

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

Театр 19. "Чмо" відбудеться 13 березня 2022, 19:00, неділя в Будинок Актора. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.