У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

THE RASMUS

Продаж припинено
минула подія

Про подію

В Україні про The Rasmus чув кожен поціновувач похмурої музики і баладної лірики. Чи не у кожного підлітка на початку нульових висів на стіні плакат групи. За свою тривалу кар'єру один з найзнаменитіших колективів Фінляндії випустив дев'ять альбомів, отримав величезну кількість різних нагород як у себе на батьківщині, так і за кордоном.
 
Більше 4 мільйонів альбомів групи було продано по всьому світу. Але саме п'ятий студійний альбом Dead Letters і безсмертний хіт In the Shadows принесли чотирьом фінським музикантам (Лаурі ЮЛЁНЕНУ, Паулі Рантасалмі, Акі Хакан і Ееро Хейноненом) світовий успіх в 2003 році. У 2019 The Rasmus відправиться в європейський ювілейний тур, приурочений до 15-річчя виходу платівки.
 
Лідер групи Лаурі Юльонен говорить про майбутній турі наступне: «Dead Letters - самий знаковий альбом в історії The Rasmus. На момент релізу альбому наш колектив існував уже десять років і мав величезний успіх у Фінляндії: платинові альбоми, аншлагові концерти. Завдяки впевненості, цікавості і страху перед майбутнім, ми записали більш похмурий і меланхолійний альбом, який визначив наш новий індивідуальний стиль. Занурившись у спогади про минулі часи, ми захотіли відсвяткувати 15-ту річницю Dead Letters і зіграти всі композиції пластинки для шанувальників групи. Платівка насичена яскравими сценічними образами, які хочеться втілити в наших живих виступах. Деякі пісні з цього альбому будуть вперше зіграні під час ювілейного туру ».
 
На цьому сюрпризи не закінчуються: платівка Dead Letters буде перевидана на CD і LP носіях в ексклюзивному подарунковому виданні. Оновлене видання вийде в продаж 6 червня цього року.
 
Сьогодні рок-група The Rasmus, як і раніше, оточена вірними прихильниками, сповнена творчої енергії і юнацького завзяття, що дозволяє їй досі збирати повні зали.Фінскіе рокери відсвяткують ювілей пластинки разом зі своїми
 
 

 

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

THE RASMUS відбудеться 29 жовтня 2019, 20:00, вівторок в Арт-завод "Механіка. Інша Земля". За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.