У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Шедеври епохи романтизму

Продаж припинено
минула подія

Про подію

ОПИС
В середу 24 квітня! Відразу два представники світової музичної еліти – Даніїл Австріх (Німеччина) та Олексій Семененко (Україна) вперше виступлять в Харкові разом!
Перервавши свій напружений гастрольний графік, вони вийдуть на сцену старовинного Будинку Алчевських для того, щоб зіграти з Молодіжним академічним симфонічним оркестром СЛОБОЖАНСЬКИЙ єдиний концерт - «Шедеври епохи романтизму».
Даніїл Австріх (Німеччина) - доцент Вищої школи музики в Кельні, артист (скрипка) знаменитого квартету Мікеланджело. Регулярно виступає з кращими симфонічними оркестрами світу, співпрацює з найвідомішими музикантами - Д. Герінгасом, І. Перлманом, Я. Нємцовим. Разом з тенором Хосе Каррерасом записав дует, який увійшов до альбому «Energia».
Олексій СЕМЕНЕНКО (Україна) - один з кращих молодих скрипалів сучасності, артист «Нового покоління» за версією ВВС, переможець багатьох міжнародних конкурсів в тому числі і престижного конкурсу скрипалів ім. Королеви Єлизавети (2 місце). Олексій народився в Одесі в 1988 р. Його першим вчителем була Зоя Мерцалова, у якій, свого часу, навчався легендарний Юрій Башмет. Сьогодні виступи скрипаля з великим успіхом проходять на концертних майданчиках Берліна, Амстердама, Нью Йорка, в паризькому Луврі та багатьох інших. Він - один з небагатьох музикантів, що грає на скрипці Страдиварі. "Його штрихова палітра розвідала кожен куточок фантазії композитора» - писала про його гру Washington Post, а New York Times назвала його Нью-Йоркський дебют "по-справжньому вартісним виступом".
Цей унікальний концерт буде ознаменований ще й дебютом скрипаля Данила Австріха як диригента! Витончений музичний смак і бездоганне відчуття стилю, властиві маестро, зроблять це виступ по справжньому знаковою подією в музичному світі.
У програмі концерту прозвучать твори видатних композиторів-романтиків. Концерт для скрипки з оркестром Брамса - єдиний скрипковий концерт композитора і один з найбільш віртуозних творів в цьому жанрі. А також Симфонія №8 Дворжака - одне з кращих його творінь. У ній найбільш повно відображено властиве Дворжаку відчуття зв'язку з рідною землею і народом, що дарує горду впевненість, захоплення радістю життя та мужню силу.
ПРОГРАМА:
І відділення:
Йоганнес Брамс. Концерт для скрипки з оркестром ре мажор.
ІІ відділення:
Антонін Дворжак. Симфонія №8 соль мажор.
Завітайте на концерт Молодіжного академічного оркестру «Слобожанський». Насолодіться справжньою живою музикою, послухайте вишукане і разюче-витончене звучання скрипки, проникаюче в саме серце. Відчуйте цю дивовижну силу справжнього мистецтва.
Чекаємо на вас 24 квітня в затишному залі Будинку Алчевських (ДК Національної поліції)!
Адреса: вул. Жон Мироносиць, 13.
ЗВУК ЖИВИЙ!

Придбати квиток на Шедеври епохи романтизму можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

Шедеври епохи романтизму відбудеться 24 квітня 2019, 19:00, середа в ДК Міліції (Будинок Алчевських). За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.