У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Оркестр детям. Сказочный мир классики

29 березня 2019, 16:00, п’ятниця
Продаж припинено
минула подія

Про подію

У п’ятницю, 29 березня, на шкільних канікулах, Молодіжний академічний симфонічний оркестр «Слобожанський» представляє унікальну дитячу концертну програму Концерт-аудіоспектакль: «Оркестр - дітям. Казковий світ класики». В один день відбудеться два концерти. Початок об 11:00 та о 16:00.

Концерт «Оркестр – дітям. Казковий світ класики» обов'язково підштовхне дітей зацікавитися класичною музикою. Адже він пройде в близькому й зрозумілому для дитячої аудиторії форматі музичного аудіоспектаклю, в якому розповідь про інструменти симфонічного оркестру переплетена з класичною музикою. В основі сюжету - казкова подорож в світ симфонічного оркестру. Під час подорожі юні глядачі познайомляться з різними казковими персонажами, в ролі яких виступлять музичні інструменти. Голосами професійних акторів вони розкажуть про себе. А потрапивши в руки музикантів, зіграють різні мелодії, як сольні, так і в складі оркестру. Це будуть знайомі дітям з раннього віку уривки з творів відомих композиторів - Баха, Моцарта, Чайковського, Гріга, Прокоф'єва, Вебера, які часто звучать у фільмах, мультфільмах, рекламних роликах.

Жива музика та захоплюючі пізнавальні історії зроблять цей концерт незабутнім, принесуть у ваші сім'ї ще трохи любові, гармонії і взаєморозуміння, а також будуть особливо корисні дітям. Адже користь класичної музики для дітей доведена науково. Регулярне прослуховування класичних творів розвиває творчі, розумові та комунікативні здібності дитини. Слухаючи музику, діти вчаться її інтерпретувати і розуміти, а це значить, що в процес активно включається уява. Так само, класична музика впливає і на вміння дитини писати і рахувати. А якщо починати слухати класику в ранньому віці, у дітей обов'язково проявляться творчі здібності.

Мета цього концерту пробудити у юних слухачів інтерес до мистецтва. Тому що мистецтво веде нас до гармонії, допомагає нам розкрити свій творчий хист, наочно свідчить про існування істини, добра, краси в світі.

Будьте добрішими до себе, оточуючих людей і приходьте на найбільш дитячий і добрий концерт в нашому місті.

Всі квитки - по 100 грн!

 

Чекаємо вас 29 березня в затишному залі Будинку Алчевських!

Адреса: вул. Жон Мироносиць, 13 (колишній БК міліції).

Диригент - Сергій ЛИХОМАНЕНКО (Київ).

ЗВУК ЖИВИЙ!

Початок - о 11:00 і о 16:00.

Діти до 5 років (включно) - безкоштовно, на руках у батьків.

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

Оркестр детям. Сказочный мир классики відбудеться 29 березня 2019, 16:00, п’ятниця в ДК Міліції (Будинок Алчевських). За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.