У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Моцарт-Мендельсон. Мажорна тема

Продаж припинено
минула подія

Про подію

У п'ятницю, 18 січня, Молодіжний академічний симфонічний оркестр «Слобожанський» представить унікальну концертну програму «Моцарт-Мендельсон. Мажорна тема».

На сцені старовинного Будинку Алчевських будуть звучати блискучі і радісні симфонії, що оспівують радість буття - Симфонія №39 Вольфганга Амадея Моцарта та Симфонія №4 Фелікса Мендельсона-Бартольді. Симфонія №39 один з кращих творів Моцарта. Вона написана великим композитором в розквіті творчих сил і вважається однією з вершин його творчості. А Симфонію №4 Мендельсон написав у віці 24 років, натхненний мандрівкою до Італії. Музика твору пронизана захопленням і світлом. У ній відбилося захоплене сприйняття життя, яке властиве молодості.

За диригентським пультом - диригент Національної філармонії України Віталій ПРОТАСОВ (Київ). Він відомий як багаторічний творчий партнер видатного скрипаля сучасності Валерія Соколова. Диригував симфонічними оркестрами Львівської, Одеської, Луганської, Дніпропетровської філармоній. Працював з такими відомими солістами як Ліана Ісакадзе (скрипка), Андрій Бєлов (скрипка), Вадим Бродський (скрипка), Домінік де Вільенкур (віолончель), Сергій Терентьєв (фортепіано) та багатьма іншими. Разом з композитором А. Щетинським створив ансамбль сучасної музики «Київ-симфонієта».

Ці видатні симфонічні твори Молодіжний оркестр, зіграє в історичній манері, максимально наближеній до стилю початку XIX століття. І глядачі, які відвідають концерт, зможуть почути, як ці симфонії звучали в ті часи, коли при їх виконанні були присутні їх геніальні автори.

Програма:

I відділення:

В.А. Моцарт. Симфонія №39 мі-бемоль мажор.

ІІ відділення:

 Ф. Мендельсон-Бартольді. Симфонія №4 ля мажор.

Симфонія - найбільш монументальна форма інструментальної музики. Найвище творіння людського духу, безцінне джерело найвищої естетичної насолоди. Завітайте на концерт МАСО «Слобожанський», подаруйте собі цей прекрасний вечір симфонічної музики, відкрийте двері в дивовижний світ мистецтва.

Чекаємо вас 18 січня в затишному залі Будинку Алчевських!

Адреса: вул. Жон Мироносиць, 13 (колишній БК міліції).

ЗВУК ЖИВИЙ! Початок - о 19:00.

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

Моцарт-Мендельсон. Мажорна тема відбудеться 18 січня 2019, 19:00, п’ятниця в ДК Міліції (Будинок Алчевських). За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.