У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Ukrainian Dance Theatre - UDT

Продаж припинено
минула подія

Про подію

Ukrainian Dance Theatre Вам представить Вам дві унікальні авторські постановки, які вже встигли отримати чудові відгуки преси і глядачів
 
Сучасний балет "Варіації Життя" від Анни Герус і пластична вистава "Спасіння Архонта" Олени Вертегел у виконанні професійних талановитих артистів.
 
Захоплюючі вистави без слів говорять з глядачем про найважливіше, про гармонію і прощення, про пристрасті й страждання, про хаос, про вихід із зони комфорту, важливість вибору...
 
 
Варіації життя 
 
Ідея,хореографія,постановка- Анна Герус 
Композитори- М. Ріхтер, А. Шнітке 
Г. Перселл,О. Арнальдс 
Художники костюмів- А. Герус, О. Нікітіна
Художнє освітлення- Олена Антохіна
 
Варіації життя – дійство, що розгортається перед глядачем, драматично малює історію людського життя з його злетами і падіннями, коханням і ненавистю, швидкоплинністю і драматизмом. Філігранна пластика, чарівна музика, сценографія і декламування віршу М.Цвєтаєвої «Уж сколько их упало в эту бездну…» наприкінці балету народжують кульмінацію - потужне співпереживання та емпатію до кожного окремого персонажа і до головної героїні, беззахисній та сильній, тонкошкірій і мужній Lady in red.
 
Cпасіння архонта
 
Ідея,хореографія, постановка- Олена Вертегел
Композитор- Марта Галаджун
Художник костюмів- Каріна Гаєва
Проекція- Георгій Потопальський
Художнє освітлення- Олена Антохіна
 
Автор спектаклю використовує давній міф з часів гностичних вчень ІІ-ІІІ ст. лише як тло власних роздумів над темою поневірянь Святої Софії, «душі всіх душ», що схибивши, занурилася глибоко в лабіринт матерії, породивши потворних синів-архонтів. Вони вводять людство в оману, видаючи ілюзію за дійсність, в основі якої лежить незнання. Зрештою, власна інтерпретація автора прекрасно узгоджується з образами холоднокровних і кровожерливих архонтів, які в гонитві за світлими душами, сходять на землю, видаючи себе за черниць, що ховають обличчя від «світла», в ролі якого виступає глядацький зал.

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

Ukrainian Dance Theatre - UDT відбудеться 6 лютого 2019, 19:00, середа в ТЕАТРАЛЬНО-КОНЦЕРТНИЙ ЦЕНТР. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.