У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Friends Party

7 червня 2019, 22:00, п’ятниця
Продаж припинено
минула подія
Увага! Час початку концерту може корегуватися організаторами у день заходу! Початок концерту може бути затримано на одну та більше годин. Сервіс "Інтернет-Білет" не несе відповідальності за зміну часу, точний час початку можно дізнатись у самому місці проведення заходу.

Про подію

Коли приходить час підняти настрій, ніхто не зробить це краще, ніж друзі, з якими можеш бути самим собою. А в п'ятницю всі друзі збираються в Moskvich Bar на "Friends Party"!
 
7 червня, четвер - довгоочікувана "Friends Party", на якій свій сет back to back відіграють хлопці, за своїм легендарні в нашому місті:
 
Eddy Garov - один з перших артистів електронної сцени України, який отримав визнання багатьох зарубіжний іменитих виконавців. Протягом своєї кар'єри, в різний час, був постійним мешканцем Fashion Pre Party Restaurant, Party Bar Dom, Opium Party Bar, Moon Room, Afrika, Z-people, Rts.fm, Moskvich Bar.
Грав за одні пультом з такими артистами як Dusty Kid, dOP, MANDY, the Martinez Brothers, Hot Since, Audiofly, Shonky, Tiefschwarz, dj T., Luna City Express, Ost & Kjex і тд ...
 
Anton Slepoy - про цю людину можна говорити багато.
Саме завдяки Антону ми маємо те, що маємо. Він зробив потужний внесок в розвиток музичної культури міста!
Саме під його керівництвом виростали як гриби один за одним круті майданчики в Харкові: Fashion Pre Party Restaurant, Opium Party Bar, Moon Room, Moskvich Bar, Arizona Beach Club ...
Безумовно потрібно сказати, що Антон був учасником гучного дуету Ekipash.
У друзях Антона водяться найкрутіші артисти планети, а сам він великий фанат і колекціонер ексклюзивної музики ..
 
Отже, Антон і Тимур відіграють свій крутий сет в цю п'ятницю в рамках "Friends Party".
Запис з попереднього їх виступи можна послухати на нашому Soundcloud:
 
Зберуться усі друзі ...
Так само в цю ніч візьмуть участь Vadim Ersten і Devious One.

Придбати квиток на Friends Party можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

Friends Party відбудеться 7 червня 2019, 22:00, п’ятниця в Moskvich Bar. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.