У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Вистава "Серенада Сонячної долини"

18 лютого 2019, 19:00, понеділок
Продаж припинено
минула подія

Про подію

Чудова актриса, телеведуча, Народна артистка України, одна з найкрасивіших жінок країни Ольга Сумська, а також неперевершені і харизматичні Володимир Горянський, Олексій Вертинський, Віталій Борисюк та інші, в дуже красивою, цікавою і яскравою комедії «Серенада сонячної долини».

Короткий сюжет мюзиклу такий. Життя талановитого музиканта Теда Скотта (Віталій Борисюк) перевернеться з ніг на голову, після запрошення зіграти разом з оркестром на знаменитому курорті «Сонячна Долина». Музикант заспіває в дуеті з великою співачкою Вів'єн Доун (Ольга Сумська), яка виявляє до нього особливу увагу. Але в життя Теда також увірветься Карен (Мирослава Філіпович) - біженка з Норвегії, яка закрутить морозним вихором емоцій всіх героїв вистави. Тепер замість репетицій Тед ганяється за Карен по сніжних схилах на лижах. Ця історія-класичний любовний трикутник, який непросто розплутати, але хеппі енд гарантований!

Сюжет за мотивами оскароносної голлівудської комедії, музика оркестру Гленна Міллера, найбільш відомі та улюблені актори України, унікальні декорації та костюми нікого не залишать байдужим. Вихор емоцій перенесе вас з сірих буднів у світ гумору, романтики і живої музики.


додаткова інформація

Режисер постановки Семен Горов, відомий своїми надпопулярними телемюзиклів «Вечори на хуторі біля Диканьки», «Сорочинський ярмарок» і «Божевільний день або Одруження Фігаро». Також над виставою працювали відома українська художниця Маша Шубіна і дизайнер Любава Сокіл. Хореограф відомий український хореограф і степ-танцюрист, лауреат міжнародних фестивалів степу Володимир Шпудейка.

На сцені: Ольга Сумська, Віталій Борисюк, Мирослава Філіпович, Володимир Горянський, Олексій Вертинський, Олександр Меламуд, Ксенія Вертинська та інші.

Тривалість: 2 години 40 хвилин з антрактом, йде російською мовою.

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

Вистава "Серенада Сонячної долини" відбудеться 18 лютого 2019, 19:00, понеділок в ХНАТОБ. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.