У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

New Year's Eve

31 грудня 2021, 23:00, п’ятниця
Продаж припинено
минула подія

Про подію

Найчарівніша ніч року «New Year's Eve»
 
Кажуть, цієї ночі, всі мрії збуваються! Наша команда докладе всіх зусиль для цього! Новий Рік – це свято, яке потрібно проводити у колі близьких людей.
 
Програма вечора :
 
23.00 – Soliery відкриють вечір своїм неймовірним, гарним виступом під акомпанемент трубача Flugelchip
 
01.00 - Somelee. Його звучання – це атмосферний та мрійливий house з етнічними інструментами. Авторські треки Somelee виходять на передових світових лейблах: Sol Selectas, Kindisch, Akbal, Radiant, Balance та інші. Перший сингл - "Lost Horizon", що вийшов на мексиканському лейблі Akbal, відразу потрапляє в топ 10 Deep House треків Beatport і стає треком лейбла 2019 року. Роботи Somelee регулярно потрапляють у топ світових чартів, підтримуються такими музикантами як Sasha, Nick Warren, Lost Desert, Ame, Blond:ish, Kora та багатьма іншими.
 
03.00 – спеціальний музичний гість та головний Дід Мороз свята – KIRIK. Він спеціалізується виключно на якісній музиці від deep до tech. Цей хлопець зі своїм пізнаваним крутим танцювальним глибоким звучанням. Дуже крутий композитор, треки якого грають The Martinez Brothers, Jamie Jones.
 
5.00 – Roman Iulskiy, наш house чарівник. Найвеселіший та позитивний.

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

New Year's Eve відбудеться 31 грудня 2021, 23:00, п’ятниця в Moskvich Bar. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.