У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Собор Паризької Богоматері (балет)

12 березня 2022, 18:30, субота
Продаж призупинено
минула подія

Про подію

Композитор - Цезарь Пуні
 
Юалет на 3 дії, 8 картин (з антрактами)
 
Лібрето - Жюль Перро у редакції Ірини Гринь за мотивами однойменного роману Віктора Гюго
 
Прем’єра в ХНАТОБ
28 квітня 2018 року
 
«Собор Паризької Богоматері» - це історія кохання  і трагедії. Кохання тих, кому вона не була дозволена – релігійним саном, фізичною неміччю або ж чужою злою волею. Циганка Есмеральда та горбань-дзвонар Квазімодо, священик Клод Фролло та капітан королівських стрільців Феб де Шатопер… Над усіма, над переплетінням пристрастей і над середньовічним Парижем панує непорушна твердиня готичного собору Нотр-Дам-де-Парі…
 
В оригіналі балет італійського композитора Цезаря Пуні носить назву «Есмеральда». У нашій версії вистави лібрето стало ближче до літературного першоджерела, однойменного роману Віктора Гюго «Собор Паризької Богоматері».
 
Безумовною окрасою вистави є музика – танцювальна, ритмічна, така, що глибоко розкриває характери героїв і сюжетні лінії. Воно й не дивно, адже Цезар Пуні – справжній «балетний профі», який написав за свою кар'єру понад 300 (!) балетів.
 
На нашій сцені «Собор Паризької Богоматері» виконується в хореографічній редакції   Євгенії Хасянової. Версія ця має академічну основу, натомість малюнок танцю відчутно ускладнено, а досконалу красу класики  відтінено гротеском, насичено елементами сучасної пластики.

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

Собор Паризької Богоматері (балет) відбудеться 12 березня 2022, 18:30, субота в ХНАТОБ. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.