У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Євгеній Онєгін

9 січня 2022, 18:30, неділя
онлайн продаж припинено
запитуйте квитки в касах міста і театру
минула подія

Про подію

Композитор - Петро Чайковський
 
Опера на 3-и дії, 7 картин
(з 2 антрактами)
 
Лібрето - Петро Чайковський та Костянтин Шиловський за однойменним романом у віршах Олександра Пушкіна
 
Виконується російською мовою 
 
Прем’єра в ХНАТОБ - 3 грудня 1996 року (оновлення)
Опера «Євгеній Онєгін» за романом у віршах О. С. Пушкіна стала вершиною ранніх творчих зусиль П. Чайковського. Композитор почав працювати над оперою в 1878 році. Чайковський захоплювався знанням життя Пушкіна, людськими характерами, глибоким розумінням природи і музикальності вірша. З роману Пушкіна - «Енциклопедії російського життя» - композитор взяв лише точки, пов'язані з емоційним світом і особистими долями головних героїв, гідно назвавши свою оперу «ліричними сценами».
 
Це історія про драматичні стосунки вищого суспільства з денді Євгенієм Онєгіним і провінційної сім'єю Ларіних. Татьяна Ларіна несподіванно закохується в холодного і безтурботного Онєгіна, який відкидає її щирі почуття. Лише кілька років потому любов оживає в серці Онєгіна. Але буде занадто пізно ...
Музика П.Чайковського в повній мірі відображає глибоке особисте ставлення до головних героїв: вона сповнена ностальгічних сплесків, вишуканих мелодій, народних колоритів і салонних романів в поєднанні з депресією самотності, нестримної тугою, блиском і радощами світського життя, іноді подається з неприхованою іронією.
 

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

Євгеній Онєгін відбудеться 9 січня 2022, 18:30, неділя в ХНАТОБ. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.