У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Пітер Пен (балетний театр ХХШ)

5 березня 2022, 11:30, субота
онлайн продаж припинено
запитуйте квитки в касах міста і театру
минула подія

Про подію

ПОДІЯ ПЕРЕНЕСЕНА З 19 ЛЮТОГО 2022 11:30 НА 5 БЕРЕЗНЯ 2022 11:30
Всі придбані квитки дійсні на нову дату
«Усі діти на світі, а особливо хлопчики, полюбляють мріяти про дивовижні пригоди, далекі острови, зустрічі з індіанцями та перемоги над злими піратами, мріють опинитись у чудовій країні, де живуть феї, русалки, ельфи… Дорослі кажуть, що так не буває, але діти знають, що можливі різні дива, варто тільки у них повірити. Можливо  навчиться літати, як дивовижний хлопчик Пітер Пен, який не тільки літав, жив на чарівному острові, але також мав… свою фею! Щоправда, необхідно відмітити, це був єдиний у світі хлопчик, якому це вдалося. Можливо тому, що він ні за що не хотів ставати дорослим?»
 
У виставі беруть участь понад 100 учнів Харківської хореографічної школи.
 
Ідея вистави:
Наталя Олександрівна Ржевська, заслужений діяч мистецтв, директор Харківської хореографічної школи, художній керівник Дитячого балетного театру

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

Пітер Пен (балетний театр ХХШ) відбудеться 5 березня 2022, 11:30, субота в ХНАТОБ. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.