У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Театр ЛУКОМОРЬЕ. "Смерть Моцарта или виноват ли Я"

8 грудня 2018, 18:00, субота
Продаж припинено
минула подія

Про подію

АНОНС  ПРЕМ‘ЄРИ
 
Після смерті Моцарта пройшло більше 30 років. І втртивший  розум Сальєрі вирішив закликати своїх нащадків, щоб висповідатися.Музика - дар божий, який молодий Сальєрі, як йому здавалося, отримав від Бога, уклавши з ним угоду, що до кінця життя буде славити Бога в своїх творах.
 
Але почувши музику Моцарта, він почув божественну музику, - «Ти Моцарт Бог, і сам того не знаєш». Музику, яку Моцарт записував прямо з голови, без єдиної помарки. Музику, яку ніхто не міг написати крім Бога. І тоді він вирішив, що Господь його обдурив, вселившись в хамовитого, вульгарного хлопчиська. Сальєрі вирішив оголосити йому війну, знищивши Моцарта.І це - не бажання музиканта, а помста за зраду і образу величезної гордині, породженої бажанням «Розуміння незрівнянного, яке недосяжно більшості людей».У Сальєрі боролися два почуття – одне помста і друге – преклонiння перед генієм Моцарта. Перемогла помста. Ці суперечливі  почуття до кінця життя з'їдали Сальєрі, який шість разів намагався накласти на себе руки, і врешті-решт зійшов з розуму і потрапив в будинок для божевільних. І в кінці свого  життя, закликавши майбутні покоління, вирішив сповідатися ... або виправдатися?А музика Моцарта залишилася і залишиться у віках, який б не був дисгармонійний світ. І ми обов'язково її зрозуміємо. Якщо Ви ще хочете подивитися в очі чоловікові, якого звинувачують у вбивстві Моцарта. Приходьте.
 
Вінчекає вас на своїй сповіді 8 грудня о 18.00 - Театр «Лукоморье» за адресою вул. Плеханівська 126 4 (Метро з-д ім. Малишева)  2-га будівля, 4 поверх,тел: 050-023-16-56.

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

Театр ЛУКОМОРЬЕ. "Смерть Моцарта или виноват ли Я" відбудеться 8 грудня 2018, 18:00, субота в ОЦ "Естет". За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.