У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Комедія «Мужчины по графику»

11 лютого 2019, 19:00, понеділок
Відміна заходу
минула подія

Про подію

Захід скасовано!

Повернення фізичних квитків буде здійснюватися в касі 
ТЦ "Комильфо". Повернення електронних квитків буде здійснюватися на карту, з якої був придбаний квитки. Для цього просимо надіслати лист на пошту [email protected] з темою "Мужчины по графику", в листі потрібно вказати номер вашого замовлення, номер карти для повернення коштів, ПІБ власника карти, заповнене в електронному вигляді заяву (наприклад, в MS Word) і скан-копію ідентифікаційного коду.
 
 
Що таке щастя і де знайти любов - цими питаннями задається кожен, в тому числі головна героїня вистави «Чоловік за графіком» Анна, роль якої блискуче виконує актриса Олена Бірюкова, відома за серіалом «Саша + Маша». Головна героїня комедії, здається, по-справжньому щаслива - адже в понеділок, рівно об одинадцятій годині ранку, до неї приходить любов. Здавалося б, про що ще може мріяти жінка? Але щире і непередбачуване почуття приходить до неї і у вівторок, і в середу як за розкладом. А що станеться, якщо цей дивовижний і дуже комфортний для Анни графік раптом буде порушений? Чи вдасться їй зберегти трепетне почуття і знову знайти просте жіноче щастя?
 
Веселий, пронизаний яскравим гумором, тонкою іронією і глибоким драматизмом спектакль не зможе залишити вас байдужими. Чоловічі ролі в комедії виконують зірка культового телевізійного шоу «Щасливі разом» Віктор Логінов, а також харизматичні актори театру і кіно Ілля Соколовський і Єгор Сальников. Одну з ролей зіграє і режисер спектаклю «Чоловіки за графіком» актор Ігор Письменний.
 
Інтригуюча розв'язка дасть відповідь на вічне питання - чого ж все-таки хочуть жінки і що їм необхідно для щастя.

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

Комедія «Мужчины по графику» відбудеться 11 лютого 2019, 19:00, понеділок в ХНАТОБ. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.