У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Закриття другого сезону камерного оркестру NOVA SINFONIETTA

Продаж припинено
минула подія

Про подію

Вже другий рік поспіль у рамках закриття сезону Камерний оркестр Nova Sinfonietta представляє програму з хитів класичної музики для струнного оркестру. В цьому році солістом оркестру буде улюбленець харківської публіки, видатний скрипаль Ігор Чернявський.
 
У першому відділенні оркестр Nova Sinfonietta виконає твори двохнайбільш відомих англійських композиторів ХІХ та ХХ століть Едварда Елгара та Бенджаміна Брітена. Романтична «Серенада для струнних» Елгара та танцювальна «Проста симфонія» Брітена – одні з найбільш доступних та запальних творів британської класичної музики.
 
У другому відділенні концерту – калейдоскоп найбільш відомих творів світового класичного репертуару для скрипки. У програмі будуть звучати такі шедеври, як твори з «Пори року» Вівальді, «пори року у Буенос Айресі» Пьяццоли, «Мелодія» Глюка з опери «Орфей та Евредіка», «Роздуми» з опери «Таіс» Массне, а також відомі п’си Фріца Крейслера для скрикпи та струнного оркестру.
 
Ігор Чернявський – один з самих званих та активних скрипалів останніх двох десятиліть. З початку своєї концертної діяльності у 1993 році він виконав понад трьосот творів для скрипки, серед яких прем’єри українських композиторів, а також більшість основних творів світового класичного репертуару. Про творчість Ігора Чернявського був знятий документальний фільм «У відрив», який отримав декілька премій на кінофестивалях та був продемонтрован на фестивалі «Гоголь фест – 2017».
 
Станіслав Христенко – піаніст та диригент, лауреат більше тридцяти Міжнародних конкурсів піаністів, артист Steinway, випускник Московської (фортепіано) і Варшавської (диригування) консерваторій, а також Кливлендського інституту музики (США).
Виступав з концертами у двадцяти країнах на чотирьох континентах. Є артистом-резидентом Вашингтонської консерваторії 2018-2019 років, артистичним директором KharkivMusicFest та художнім керівником Камерного оркестру Nova Sinfonietta

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

Закриття другого сезону камерного оркестру NOVA SINFONIETTA відбудеться 18 червня 2019, 18:30, вівторок в Харківська філармонія (Велика зала). За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.