У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Класична феєрія

Продаж припинено
минула подія

Про подію

НАЙБІЛЬШ ОЧІКУВАНА КУЛЬТУРНА ПОДІЯ РОКУ!
Заради українських дітей імениті музиканти з чотирьох країн світу будуть грати для харківської публіки.

23 грудня, у понеділок, напередодні новорічних свят міжнародний благодійний проект «КЛАСИЧНА ФЕЄРІЯ» запрошує гостей!

Що на вас чекає?
Дивовижний новорічний концерт класичної музики, яку ви чули з дитинства і яку почуєте вперше. Музичне свято, що 8-й рік поспіль збирає аншлаги у найбільших концертних залах Харкова.

ЗІРКИ ПРОЕКТУ:
Елізабет ПІТКЕРН(США) – всесвітньо відома скрипалька, володарка легендарної Червоної Скрипки Страдіварі (1720 р.), яка з шаленим успіхом у травні цього року вперше виступила в Україні, а саме у Харкові з МАСО «Слобожанський»;

Ласло ФЕНЬО(Німеччина) - один з найкращих віолончелістів сучасності, який грає на віолончелі 1695 року відомого італійського майстра Маттео Гоффріллера;

Даніїл АВСТРІХ(Німеччина) – видатний скрипаль, доцент Кельнської вищої школи музики, учень видатного майстра та викладача Віктора Третякова. Даніїла пов’язує тісна творча співпраця з Харковом. Майже всі його концерти проходять у переповнених залах. Саме Харків він обрав для свого диригентського дебюту;

Брати ДВОРНІЧЕНКО: Сергій, кларнет (США) та Олександр, альт (Україна). Засновники проекту «Класична феєрія» та постійні організатори гастролей світових зірок класичної музики у Харкові;

Молодіжний академічний симфонічний оркестр «СЛОБОЖАНСЬКИЙ»- єдиний в Україні професійний молодіжний симфонічний колектив.

ДИРИГЕНТ Кирило КАРАБИЦЬ (Україна-Франція) - українець, який здобув світове визнання, працює з найкращими оркестрами світу, має шалену кількість найпрестижніших нагород та відзнак у сфері музики.

Куди підуть гроші з вашого квитка?
Кошти, зібрані від продажу квитків підуть на закупівлю необхідного обладнання для здійснення догляду та реабілітації дітей з особливими потребами. Також частина місць у залі на безоплатній основі традиційно надається дітям-сиротам, дітям-інвалідам та дітям з багатодітних і малозабезпечених сімей. Для них це унікальна можливість доторкнутися до мистецтва найвищого рівня.

Щороку «Класична Феєрія» допомагає одному з медичних або спеціалізованих установ Харківщини. Цього року ми співпрацюємо з Богодухівським дитячим будинком-інтернатом. У закладі проживає 130 дітей з вадами розумового та фізичного розвитку. Наймолодшим вихованцям всього 4 роки.

Особливість Богодухівського дитячого будинку-інтернату полягає в тому, що тут проживають та виховуються діти з різними ступенями розумової відсталості – від помірних до найважчих. Діти з помірними ступенями розумової відсталості навчаються в установі за спеціальною програмою. Діти, які не здатні до навчання, отримують комплекс виховних та реабілітаційних послуг.

З 2018 року у Богодухівському дитячому будинку-інтернаті функціонує відділення паліативного догляду. На сьогодні у відділенні послуги паліативного догляду отримують 40 хлопчиків та дівчаток, які не можуть самостійно пересуватись.

Діткам саме цього закладу ви і допоможете, придбавши квиток. Зібрані кошти ми витратимо на придбання мобільних ванн, спеціальних меблів, реабілітаційного обладнання.
Завітайте на концерт «Класична Феєрія», відкрийте для себе дивовижний світ музичних шедеврів і поспішайте творити добро, бо вірний шлях до щастя лежить саме через прагнення зробити щасливими інших!

ДАВАЙТЕ ПІКЛУВАТИСЯ ПРО ДІТЕЙ РАЗОМ!
--------------------------------------------------------------------------------
Про проект:
«КЛАСИЧНА ФЕЄРІЯ» - це міжнародний благодійний проект, направлений на підвищення рівня культури на Україні і допомогу дітям з соціально незахищених категорій населення. З цією метою щороку проводяться концерти класичної музики за участі музикантів світового рівня.

РІК ЗАПОЧАТКУВАННЯ ПРОЕКТУ: 2012

ОРГАНІЗАТОРИ ПРОЕКТУ:
- Музиканти брати Дворніченко Сергій та Олександр
- Олена Єрьоміна, Голова правління БФ "Забота"

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

Класична феєрія відбудеться 23 грудня 2019, 18:30, понеділок в Палац студентів НЮУ ім. Ярослава Мудрого. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.