У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Симфонічний оркестр А. Брукнер симфонія №1

17 листопада 2018, 18:30, субота
Продаж призупинено
минула подія

Про подію

Дмитро Морозов: «ЗІГРАТИВСІСИМФОНІЇБРУКНЕРА – МОЯ ДАВНЯ МРІЯ…»

Схіd OPERA запрошує меломанів на вечір симфонічної музики! 17 листопада о 18.30 симфонічний оркестр театру під керівництвом головного диригента, лауреата міжнародних конкурсів Дмитра Морозова виконає шедевр пізнього романтизму – яскраву і масштабну І симфонію австрійського композитора XIX століття Антона Брукнера.

Антон Брукнер – композитор багато в чому унікальний. Перший серйозний, зрілий твір він написав у 40 років, а справжнє визнання отримав лише після смерті. Однак, вирізняючись цілеспрямованістю і впевненістю в правильності обраного шляху, він не покидав роботи – і створив одинадцять симфонічних полотен. За чотири роки до смерті композитор віддав рукописні партитури своїх симфоній в Віденську придворну бібліотеку, а на пакеті написав: «Для майбутнього». І не помилився. Через три десятиріччя його твори увійшли в золотий фонд світової симфонічної музики, і зазвучали у виконанні кращих симфонічних оркестрів світу.

Симфонія № 1   являє собою чотирьохчастинний цикл, в якому є всі риси, властиві для пізнього австро-німецького романтизму – гострі драматичні кульмінації змінюються чудовими медитативними розділами, а скерцозні фрагменти, написані в народному дусі – яскравими поліфонічними епізодами.

Кожна симфонія Антона Брукнера – це цілий світ, титанічний зліт митця, в якому кожен виконавець і слухач може знайти щось важливе для себе. Однак складність партитур композитора дуже велика, і не кожному диригентові і оркестру під силу гідно їх виконати. Тим цінніший для нас масштабний задум головного диригента Схіd OPERA Дмитра Морозова: виконати в Харкові всі симфонії композитора.

Придбати квиток на Симфонічний оркестр А. Брукнер симфонія №1 можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

Симфонічний оркестр А. Брукнер симфонія №1 відбудеться 17 листопада 2018, 18:30, субота в ХНАТОБ. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.