У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

ПРЕМ'ЄРА! CXID OPERA VIOLINI

24 жовтня 2018, 21:00, середа
Продаж припинено
минула подія

Про подію

24 жовтня  з 21.00 до 22.00  на Камерній Сцені

Камерна Сцена Схід ОПЕРА продовжує  дивувати  публіку прем’єрами!

CXID OPERA VIOLINI  - скрипковий  ансамбль, налаштований на яскраві музичні шоу. Віртуозна майстерність  одних з кращих скрипалів Оркестру Схід ОПЕРА, тонка динаміка, запальна енергія та несамовитий ансамблевий дух – все це робить  CXID OPERA VIOLINI   справжнім відкриттям цього нового сезону.

Ансамбль приймав участь у концерті-відкритті Камерної Сцени Схід ОПЕРА, а також у фестивалі Схід ОПЕРА Просто Неба. Але такого ви ще точно не чули і не бачили!

24 жовтня  з 21.00 до 22.00  на Камерній Сцені  Схід ОПЕРА буде представлена прем’єрна програма

 Музична вечірка top secret

MODERN OLD STYLE MUSIC/ від барокко до джазу та електронної музики.

Від Вівальді та Баха до… Керівник  ансамблю Наталія Чистякова  обіцяє багато несподіванок та сюрпризів –  власне, тому ця  музична вечірка й має присмак такого бажаного  свята… Чого ще? TOP SECRET, якого ви зможете дізнатись самі.

У прогамі  - зовсім невипадково – прийме  участь  CIMBASSO TRIO. Це тріо тромбонів – інструментів, виникнення яких відноситься до ХVст., та які дехто  й досі називає «духовими скрипками»…

Вхідний квиток вартує  100 грн. Ви можете придбати його у касах ХНАТОБ/СХІД ОПЕРА за адресою театра: вул.Сумська, 25, а також на сайті наших партнерів internet-bilet.ua

Насолоджуйтесь  живими концертами та виставами  тепер й на Камерній Сцені СХІД ОПЕРА!

RUS

Камерная Сцена СХИД  ОПЕРА продолжает удивлять публику премьерами!

CXID OPERA VIOLINI - скрипичный ансамбль, настроенный на яркие музыкальные шоу. Виртуозное мастерство скрипачей Оркестра СХИД  ОПЕРА, тонкая динамика, зажигательная энергия и неистовый ансамблевый дух - все это делает CXID OPERA VIOLINI настоящим открытием этого нового сезона.

Ансамбль принимал участие в концерте-открытии Камерной Сцены СХИД  ОПЕРА, а также в фестивале Схид ОПЕРА Просто Неба.  Но такого вы еще точно не слышали и не видели!

24 октября с 21.00 до 22.00 на камерной сцене СХИД  ОПЕРА будет представлена ​​премьерная  программа

 Музыкальная вечеринка top secret

MODERN OLD STYLE MUSIC / от барокко до джаза и электронной музыки.

От Вивальди и Баха до ... Руководитель ансамбля Наталья Чистякова обещает много неожиданностей и сюрпризов - собственно, поэтому эта музыкальная вечеринка и имеет привкус такого желанного  праздника ... Чего еще?  TOP SECRET, который вы сможете узнать  только сами.

В прогамме - совсем неслучайно -  примет участие CIMBASSO TRIO. Это трио тромбонов - инструментов, возникновение которых относится к  ХV в., и которые кое-кто и до сих пор называет «духовыми скрипками» ...

Входной билет стоит 100 грн. Вы можете приобрести  билеты в кассах ХНАТОБ / СХИД ОПЕРА по адресу театра: ул.Сумская, 25, а также на сайте наших партнеров  internet-bilet.ua

Наслаждайтесь живыми концертами и спектаклями  теперь и на Камерной  сцене СХИД ОПЕРА!

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

ПРЕМ'ЄРА! CXID OPERA VIOLINI відбудеться 24 жовтня 2018, 21:00, середа в ХНАТОБ. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.