У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Команда «Днепр»

15 листопада 2018, 20:00, четвер
Продаж припинено
минула подія
Увага! Час початку концерту може корегуватися організаторами у день заходу! Початок концерту може бути затримано на одну та більше годин. Сервіс "Інтернет-Білет" не несе відповідальності за зміну часу, точний час початку можно дізнатись у самому місці проведення заходу.

Про подію

15 листопада
команда ДНЄПР
 
Збір гостей - 19:00
Початок концерту - 20:00
 
Встечаются в ультрасучасному Victory Concert Hall одну з кращих гумористичних команд нашої країни - команду "Дніпро".
 
Полюбилися номера і жарти, імпровізація і приголомшлива акторська гра.
Всі ми пам'ятаємо серію улюблених мініатюр про "Ігоря і Олену". Також команду можна сміливо назвати однією з найбільш музичних, танцювальних гумористичних колективів України.
 
Ну і зірковий склад акторів "Дніпра" збирає щодня все більше і більше передплатників в інстаграме на особистих і фан-Страник:
 
Ігор Ласточкин - двічі чемпіон Чемпіонату з гумору України - Ліга Сміху, актор і автор відомих скетчкому, харизматичний житель "Країни У".
 
Юрій Ткач - він же "Юрчик" з улюбленого телевізійного серіалу молоді "Одного разу під Полтавою", півфіналіст самого популярного танцювального телешоу на 1 + 1 "Танці з зірками", зоряний тренер регіональних ігор Ліги Сміху.
 
Володимир Борисов - він же "Олена" - персонаж одного з найсмішніших сктетчкомов "Країни У" на телеканалі ТЕТ.
 
Юхим Костянтинівський - телеведучий проекту "Любов на виживання" на Новому Каналі.
 
Анатолій Чулков - автор і актор, продюсер компанії "Драйв Продакшн".
Юрій Карагодин - один з найбільш затребуваних авторів гумористичних проектів.
 
Концерт команди "Дніпро" в Victory Concert Hall можна по-праву вважати одним з головних гумористичних подій сезону. Запрошуємо стати учасниками концертів у себе в місті і вас! До зустрічі!

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

Команда «Днепр» відбудеться 15 листопада 2018, 20:00, четвер в Victory Concert Hall. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.