У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Театр на Луне – «Двое на качелях»

Продаж припинено
минула подія

Про подію

Tеатр на Луне "Двое на качелях"
 
6 ЖОВТНЯ, 19-00
 
Центр культури Київського району (ДК зв'язку), вул. Скрипника, 7
 

Ця історія трапилася в величезному Нью-Йорку. Але вона могла статися в будь-якому іншому великому чи маленькому місті. Ще вчора він думав, що в цьому житті йому більше нічого робити і був сповнений бажання перестрибнути через перила одного з тутешніх мостів. Але сьогодні він вирішив почати нове життя і набрав її номер телефону. Вони настільки різні, що їх відносини нагадують гойдалки, злітаючи то вгору, то вниз. Два життя, дві кімнати, два телефони і одне бажання - бути разом ...

Крок в майбутнє, або крок в минуле? Тільки тобі вирішувати, з ким сісти на гойдалки і як високо на них злетіти.

Глибокий, емоційний і захоплюючий спектакль, який подарує незабутні емоції і їжу для довгих роздумів.

Режисер - Людмила Захарчук

Тривалість 2 год.

Вистава лауреат IV міжнародного фестивалю театрів «Wschod - Zachod», переможець у номінаціях «Краща чоловіча роль», «Краще музичне оформлення», лауреат Всеукраїнського фестивалю театрів «Театральна легенда», переможець у номінаціях «Краща жіноча роль», «Краще музичне оформлення» , лауреат Всеукраїнського фестивалю театрів «Театральна сесія», переможець у номінаціях «Краща жіноча роль», «Краща чоловіча роль» і «Краще музичне оформлення» (р.Дніпро).

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

Театр на Луне – «Двое на качелях» відбудеться 6 жовтня 2018, 19:00, субота в Муніципальний центр культурних ініціатив (ПК Зв'язку). За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.