У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

(Hed) PE

27 листопада 2018, 20:00, вівторок
Продаж припинено
минула подія

Про подію

(hed) PE - американська репкор-група, заснована в Хантінгтон-Біч, штат Каліфорнія в 1994 році. Гурт відомий своїм еклектичним поєднанням різних жанрів, переважно злиттям таких жанрів як гагста-реп і панк-рок; даний стиль група іменує як «G-punk». Також, в злитті жанрів, група експериментує з іншими напрямками, такими як реггі.
 
За словами багатьох музичних журналів, крос-жанровий мікс стилів групи справив значний вплив на такі жанри як реп-рок і ню-метал, проте (hed) PE вважають, що вони не єдині, хто вплинув на ці жанри, заперечуючи бути їх частиною; сама ж група вважає за краще називати себе панк-рок групою, яка використовує реп-читка в поєднанні з іншими вокальними стилями (мелодійний спів в стилі реггі, скрімінг і грального), замість того, щоб бути реп-рок групою самої по собі. Один рецензент говорив, що це помилкова асоціація: зараховувати групу до «ню-метал» жанру.
 

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

(Hed) PE відбудеться 27 листопада 2018, 20:00, вівторок в Клуб "Корова". За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.