У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Френсіс Гойа

Продаж припинено
минула подія

Про подію

Франсіс Гойя (Francis Goya) - відомий на весь світ бельгійський гітарист та композитор - цієї осені відвідає Україну, а також виступить у Харкові!
 
Франсіс  Гойя - автор безлічі супер-хітів, що на слуху у мільйонів людей в усьому світі. «Nostalgia», «Woman in love», «Besame mucho», «Historia de un amor», «Everything», «I do I do it for you», «I will always love you», «Emanuelle», «Killing me softly »,« Georgia on my mind »,« Memories »,« Melodia »- ці суперпопулярні композиції відомі всім, навіть тим, хто не знає ім'я їх автора!
 
Франсіс Гойя здобув всесвітню популярність на всіх континентах завдяки ліричній композиції «Nostalgia», яку він створив зі своїм батьком у 1975 році. Це був перший колосальний успіх. Сьогодні десятки альбомів та збірок Гойї визнані перлинами світової інструментальної музики. Під його "Besame mucho" закохується і плаче, сміється і сумує не одне покоління. Музика Гойї - справжня класика романтичної музики! Неважливо, яку композицію обирає маестро: класичну мелодію, джазову композицію, латиноамериканський ритм - його гітара гармонійно звучить і разом з величезним оркестром, і в дуеті з відомим французьким піаністом Річардом Клайдерманом, і разом з невеликим музичним колективом бельгійця. Інструмент в його руках здатний передати будь-які емоції та всі відтінки почуттів. Він -один із найкращих гітаристів-віртуозів свого часу. І кожен його концерт, де б він не проходив, стає подією світового масштабу.

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

Френсіс Гойа відбудеться 31 жовтня 2018, 19:00, середа в Палац студентів НЮУ ім. Ярослава Мудрого. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.