У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

The Dire Straits Experience

6 квітня 2018, 19:00, п’ятниця
Продаж призупинено
минула подія

Про подію

З усіх питань просимо писати організатору в форму зворотного зв'язку на сайті rgu.com.ua в розділ КОНТАКТИ http://rgu.com.ua/kontakti/
або звертатися будь-яким зручним способом
 
Адреса Організатора:
01103, г. Киев, ул. Кіквідзе, д.28
 
ТОВ «Концертне агентство« Рок гвардія України »
(код ЄДРПОУ 38813010)
Директор ДМІШУК ОЛЕКСАНДР ВОЛОДИМИРОВИЧ
 
Перенесення події з технічних причин з 5 грудня на 6 квітня. Всі квитки дійсні і не вимагають заміни. Це буде абсолютно нова програма, доповнена хітами, яких не було в попередніх концертах.

Як відомо, група була заснована в 1977 році братами Марком та Девідом Нопфлер і виконувала музику на кордоні ритм-енд-блюзу і софт року. Музику Dire Straits завжди відрізняли високий рівень виконання, мелодії і що буває не часто у рок виконавців, відмінні тексти. Склад групи змінювався, першим її покинув брат Марка - Девід, але постійної залишалася завжди висока планка якості виконання з залученням для концертів і записів дисків високопрофесійних і іменитих музикантів. Після завершення проекту Dire Straits на початку 90-х, коли Марк теж вирішив зайнятися сольною кар'єрою, після деякого часу колишні учасники різних періодів із залученням класних сесійних музикантів вирішили відродити проект під назвою «досвід Dire Straits» або The Dire Straits Experience. В даний час група виконує весь популярний репертуар Dire Straits золотого періоду 1978-1991. З штатних учасників групи залишився чудовий «духовик» Кріс Уайт. Вокаліст і ведучий гітарист групи тепер Теренс Рейс, який на рідкість точно відтворює манеру гри Марка Нопфлера з дуже близьким по схожості вокалом. В даний час з групою гастролюють дуже відомі музиканти як, наприклад, віртуоз-клавішник Річард Коттл, який відомий по співпраці з Еріком Клептоном, Родом Стюартом, Девідом Боуї, Міком Джагером, Ролінг Стоунз і ін.
 
І ось, нарешті, довгоочікуваний концер The Dire Straits Experience в Харкові!
Заповнений повністю зал, зааплодував, в відразу ж згасло світло, пролунали звуки грому і блискавки, замиготіли спалахами софіти і на сцені з'явилися сім музикантів, заграла флейта під характерні гітарні звуки, пролунав глухий голос Рейса і концерт почався. Звучали всі відомі композиції групи, включаючи Sultans of Swing і Romeo and Juliet. Вам доводилося коли-небудь слухати гарну, перевірену часом музику, у виконанні семи (СЕМИ!) Професійних виконавців? Це було неймовірно красиво, причому, при такій кількості одночасно грають музикантів, звук був виставлений настільки якісно, що можна без праці почути кожен інструмент окремо. Звукова сцена сприймалася разом з розташованими музикантами, а це були: два клавішника, два гітаристи, бас-гітарист, ударник і духові інструменти. Такого рівня злагоджену і добротну гру не часто доводиться чути навіть на студійних записах. Дуже вразив своєю майстерністю Кріс Уайт, який однаково легко і красиво грав, змінюючи саксафон, кларнетом і флейтою.
В середині концерту, Кріс Уайт зіграв дуже красиве соло на флейті, за ним було соло клавішника Коттл, який, незважаючи на свою важку фігуру, швидко і вправно управлявся з зі своїм Хаммондом і ямах, встигаючи ще привітно махати публіці. Теренс Рейс виконав соло на блискучій металевій гітарі, легендарному символі групи, фото якої прикрашає найкращий альбом Dire Straits - «Brothers in Arms», який увійшов в 30 найбільш продаваних альбомів світу (обкладинка альбому зайняла 50-е місце в списку кращих обкладинок альбомів усіх часів) .
 
Рейсом також був виконаний відомий рок-н-рол "Twisting by the Pool", під час якого самі музиканти весело і запально пританцьовували разом з залом. Треба сказати, що публіка, що складається в основному з людей середнього і старшого віку, брала групу дуже тепло, підспівуючи відомим хітам, що, безумовно, позначилося і на атмосфері на сцені. Музиканти, відчувши настільки привітний і гостинний прийом, почали жартувати, посміхатися, весело пританцьовувати один з одним на сцені. До кінця концерту склалося враження, що це старі друзі-профі, які зібралися в задоволення поджемовать на теми Dire Straits.
 
В кінці концерту глядачі вишикувалися уздовж сцени, викликаючи бурхливими оваціями групу на біс. Виконавці довго себе просити не змусили, швидко вийшли і виконали ще два чудових хіта групи.
Такого задоволення і радості від висококласного виконання автор цих рядків давно не відчував, а може і ніколи ... Дякую організаторам концерту за доставлене задоволення, крім того, світло, звук та інші організаційні важливі дрібниці були виконані на бездоганному рівні.
 
А взагалі, це чудово, коли є можливість почути в живому професійному виконанні улюблені композиції, нехай навіть і без Нопфлера, адже красиво виконані твори Чайковського теж завжди приємно почути не тільки в авторському виконанні! Щиро шкода любителів Dire Straits, які не потрапили на цей виступ, пройнятий духом групи-легенди вісімдесятих.
Коли, після закінчення концерту, всі сім виконавців, дружно обнявшись за плечі, низько вклонилися залу, чомусь подумалось, що це ми повинні вклонитися справжнім професіоналам за їх роботу і величезне задоволення. Спасибі вам The Dire Straits Experience!

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

The Dire Straits Experience відбудеться 6 квітня 2018, 19:00, п’ятниця в ХНАТОБ. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.