У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Ансамбль пісні і танцю "Гуцулія"

Продаж припинено
минула подія

Про подію

9 жовтня в театрі Шерченко відбудеться концерт ансамблю пісні і танцю Гуцулія.
 
Національний академічний Гуцульський ансамбль пісні і танцю "Гуцулія" - професійний вокально-хореографічний колектив, заснований в 1939 році в Станіславі (нині Івано-Франківськ) відомим українським композитором та культурним діячем Ярославом Барничем. У травні 1940 року ансамбль показав свою першу програму в Станіславі.
 
Творчий склад колективу - 50 чоловік, в тому числі змішаний хор, танцювальна група, оркестр народного типу. На довгі роки кістяком колективу стають Василь Гаврилюк, Василь Мельник, Нестор Костецький, Остап Роп'яник, Володимир Андрєєв, Анна Попова, Павло Барчук, Іван Долинський, Володимир Петрик, Василиса Чуперчук, Василь Дрекало. У 1956-1970 роках на новий якісний рівень ансамбль вивів Михайло Гринишин. З початку 1980-х років художнім керівником ансамблю є народний артист України, професор Петро Князевич.
 
Ансамбль збирає, художньо обробляє та пропагує гуцульську народну творчість, створює нові пісні, танці та театралізовані вокально-хореографічні картини з життя Гуцульщини. В репертуарі ансамблю є також твори української, російської та зарубіжної класики. Гуцульський ансамбль пісні і танцю за період свого існування провів понад 10 000 концертів в різних країнах світу: Англії, Німеччини, Румунії, Польщі, Угорщини, Італії, Канаді.
 
Колектив є лауреатом багатьох міжнародних конкурсів.

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

Ансамбль пісні і танцю "Гуцулія" відбудеться 9 жовтня 2018, 19:00, вівторок в Харківський театр ім. Т.Г. Шевченка. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.