У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

NOTRE DAME de PARIS Le Concert

Перенесення заходу
минула подія

Про подію

Шановні Глядачі! Концерти Notre Dame de Paris Le Concert, на які ви придбали Квитки, у Запоріжжі, Дніпрі, Харкові чи Черкасах, обовязково відбудуться! Нажаль, ми не вперше змушені змінити дати наших Концертів, але як і раніше ми їх  обовязково проведемо, і побачимося з Вами як тільки це стане можливим, а саме з настанням в Україні мирного часу.
 
Коли відбудуються та запрацюють Театри та Концертні майданчики, коли всі ми зможемо зустрітися та зробити це у безпеці, коли не буде хвилювань, а лише радість за нашу Перемогу! Ми порінформуємо Вас про нові дати Концертів тут на сайті, а також на наших сторінках у facebook та в Instagram. Обставини непереборної сили розділили велику Команду Notre Dame de Paris Le Concert.
 
Хтось замість мікрофону чи музичного інструменту взяв до рук зброю та захищає нашу Батьківщину, хтось став волонтером, а хтось піклується про безпеку своїх дітей та всієї родини. Всі ми віримо у Перемогу України та впевнені, що разом відбудуємо та повернемо її Культурне життя!
 
До неминучої зустрічі! Notre Dame de Paris Le Concert, Україна
 
Notre Dame de Paris Le Concert у Дніпрі
 
ЦЕ Фантастичний подарунок для всіх поціновувачів прекрасного і шанувальників яскравих та вишуканих шоу!
Красу і масштаб цього дійства, над створенням якого працювало понад 500 кращих фахівців, неможливо передати словами, рекламою чи описами – це потрібно бачити, чути, відчувати.
 
- це духовний катарсис, сповідь і вирок, шаленість і захват... емоції... справжні... неповторні!
- глядач отримає унікальну можливість емоційно очиститися, і, забувши про всі негаразди, відчути неповторний смак легенди.
 
В Артистах глядач зможе розпізнати героїв роману Віктора Гюго «Собор Паризької Богоматері», трагічної і водночас прекрасної історії красуні-циганки і трьох так по-різному закоханих у неї чоловіків.
 
Сценографія, костюми та надзвичайно талановиті співаки-актори перенесуть глядачів до Парижу 1482 року, де вони поринуть у середньовічну атмосферу незвичайної історії про любов і зраду, розказаної геніальним Гюго.
 
Дніпро, 26 та 27 Лютого в Оперному Театрі!
 
Емоції найкращий Подарунок!
 
Короткий Зміст
 
У центрі цієї історії опиняється юна красуня Есмеральда, яку виховує циганський король Клопен, що замінив їй і батька, і матір. Їх табір робить спробу незаконно потрапити в Париж, щоб знайти притулок у Соборі, але солдати помічають непрошених гостей і одразу ж проганяють. Красень Феб де Шатопер, що є капітаном королівських стрільців, звертає увагу на юну Есмеральду. Полонений красою дівчини, він геть-чисто забуває про свою наречену Флер де Ліс.
 
Капітан не єдиний, хто звернув увагу на юну танцівницю. Ніжні почуття до неї має і Квазімодо, який навмисне приходить на свято блазнів, щоб зайвий раз помилуватися на свою кохану. Його вітчим і суворий наставник Фролло забороняє навіть думати про цю дівчину і дивитися на неї, а робить це через сильні ревнощі. Виявляється, архідиякон теж закоханий в Есмеральду, тільки він не має на це права.
 
У Фролло дозріває підступний план – викрасти циганку і замкнути у башті, і він намагається під покровом ночі викрасти дівчину разом з Квазімодо, але циганку вчасно рятує Феб. Скориставшись моментом, капітан одразу ж запрошує красуню на побачення.
 
Вимушеним свідком викрадення, а також відважного вчинку капітана, стає поет Гренгуар, якого хоче повісити циганський король Клопер, за порушення правил табору, адже він відвідав Двір Чудес, а робити це категорично заборонено. Але Есмеральда рятує Гренгуара і тепер повинна вийти за нього заміж. Ось тільки циганка вже закохана в іншого, у свого рятівника Феба.
 
Архідиякон уважно стежить за Есмеральдою і капітаном, коли вони вирушають на побачення, і, засліплений ревнощами, накидається на суперника. В результаті Фролло ранить Феба ножем. Ось тільки розплачуватися за цей злочин доводиться вже Есмеральді, адже саме її звинувачують у замаху на життя капітана. На суді циганка намагається довести, що не винна, але її не слухають і засуджують до смертної кари.
 
Поки дівчина знаходиться у в'язниці в очікуванні вироку, її відвідує Фролло. Архідиякон пропонує врятувати красуню, в обмін на її відданість і любов, але та відмовляє йому. Почувши це, Фролло накидається на Есмеральду, але дівчину вчасно рятують Клопен і Квазімодо. Весь табір прийшов, щоб допомогти полонянці, і між циганами і королівськими солдатами зав'язується бій. В результаті цього зіткнення гине Клопен, а Есмеральду знову заарештовують, причому сам Фролло передає її катові. У розпачі він ділиться цим з Квазімодо, зізнавшись, що зробив все це через відмову красуні і той в гніві скидає з вежі підступного Фролло, а сам прямує до місця страти, щоб востаннє обійняти вже мертву Есмеральду.
 
Тексти – Люк Пламондон
Музика – Ріккардо Коччіанте
 
Notre Dame de Paris – Музика, що підкорила Світ!

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

NOTRE DAME de PARIS Le Concert відбудеться 6 березня 2022, 19:00, неділя в Палац студентів НЮУ ім. Ярослава Мудрого. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.