У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Елджей

1 вересня 2018, 23:00, субота
Всі квитки продані
минула подія
Увага! Час початку концерту може корегуватися організаторами у день заходу! Початок концерту може бути затримано на одну та більше годин. Сервіс "Інтернет-Білет" не несе відповідальності за зміну часу, точний час початку можно дізнатись у самому місці проведення заходу.

Про подію

УВАГА! Тільки 200 квитків по 400 грн, наступна ціна 450 грн. Успей купить!
 
З питань придбання VIP квитків (2-й поверх, столики), звертайтеся, будь ласка, безпосередньо в сам клуб!
 
Кажуть, що стати справжнім репером практично неможливо. Їм потрібно тільки народитися. Це не просто музика. Це особлива мова і особливе сприйняття музики. І вся ця індивідуальність, різноманітність ритмів, особлива музика і поезія чітко простежуються у творчості молодого репера Елджея.
У 2009 році починається музична кар'єра Олексія. Елджі починає записувати свої перші треки.
 
 
2013 рік знаменується плідною діяльністю, випуск спільного з репером Малому альбому під назвою "Гундеж".
 
 
2015 рік відбулася прем'єра альбому "Пушка", за яким послідували концерти і стрімко почав набирати популярність.
 
 
2016 рік вихід сольного альбому "Катакомби", пісня "Музика", була записана з дуетом MiyaGi & Ендшпіль. У вересні цього ж року вийшла спільна робота з Кравцем трек "дисконнект", яка стала завсідник в плейлисті модних вечірок. У жовтні Елджі випускає альбом "Sayonara Boy", який злетів до верхні позиції в "iTunes".
 
 
2017 рік вихід нового альбому "Sayonara Boy 3". наявність модних бітів і гармонійного тексту спричинило новий виток популярності. 4 серпня цього ж року відбулася прем'єра спільного треку з Feduk "Рожеве вино", який став справжнім клубним хітом. У вересні взяв участь в блозі Амірана Сардарова "Щоденник Хача", 19-го вересня вийшов кліп на трек "Рвані джинси", який на даний момент зібрав понад 15 000 000 переглядів на сайті YouTube.
 
 
У грудні 2017 року Елджі відкрив власний лейбл, в рамках якого почав працювати з одеською групою «Чорне кіно», а також випустив сингл «Мінімал».
Сьогодні Allj часто організовує вечірки, на яких сам же виступає. Його шанувальники відзначають, що музикант дуже вміло поєднує в собі всі тенденції західного репу переплітаючи його з народним колоритом. За це його і люблять!

Придбати квиток на Елджей можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

Елджей відбудеться 1 вересня 2018, 23:00, субота в ARIZONA place. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.